Livestream Paris Saint Germaing FC Brugge 1080x620 Livestream PSG   Club Brugge, overwintert Club in Europa?

Livestream PSG – Club Brugge, overwintert Club in Europa?

Vanuit Brugge is Club op verplaatsing naar Parijs voor de Champions League match PSG tegen Club Brugge. Vanavond, om 18,45 uur zullen de elftallen van Paris Saint-Germain en FC Brugge de bal aan het rollen brengen op het Parc des Princes in Parijs voor deze belangrijke Champions League match. En zeker is dat het voor Brugge vanavond een moeilijke opdracht wordt in Parijs. De ploeg van trainer Philippe Clement moet namelijk zeker iets rapen tegen PSG en dan rekenen op een zege van City tegen Leipzig om Europees te overwinteren. Denk jij dat dit Blauw-Zwart lukt en ze overwinteren in Europa? Zo ja, zet hier dan (live) op in bij de grootste bookmaker van België, Unibet. Want bij Unibet kan je namelijk lekker cashen als je inzet op een gelijkspel of overwinning voor Club Brugge in deze allesbeslissende Champions League match. Voor een inzet op een overwinning van Club in deze match geeft Unibet je namelijk liefst 8.50X je inzet terug als Club inderdaad wint van PSG. En voor een gelijkspel is dit 5.75X je inzet. Dit terwijl inzetten op een thuisoverwinning van Paris Saint-Germain bij Unibet tenslotte 1.36X je inzet oplevert als PSG de 3 punten inderdaad in Parijs houdt.

Maar, ondanks dat Paris Saint-Germain volgens bookmaker Unibet dus zwaar favoriet is in deze match, is de trainer van de Parijzenaren, Mauricio Pochettino, nog niet vergeten hoe Club op Jan Breydel zijn ploeg eerder in de Champions League campagne op 1-1 hielt. Pochettino liet namelijk al over Club Brugge weten: “Club Brugge was in de heenwedstrijd een strijdende ploeg, met kwaliteit en energie. Ze hebben in de groepsfase bewezen dat ze moeilijk te kloppen zijn.” En het goede nieuws is, Gratislivestreams.be zocht weer voor je uit waar je vanavond gratis livestream op internet kan bekijken of Club nu opnieuw lastig te kloppen blijkt en het Paris Saint-Germain lastig maakt tijdens deze match, of niet? Klik hieronder dan ook snel op de link voor de livestream van PSG tegen Club Brugge:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Livestream PSG   Club Brugge, overwintert Club in Europa?

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: VOORSPEL HIER GRATIS HET EERSTE DOELPUNT BIJ PARIS SAINT-GERMAIN – CLUB BRUGGE EN WIN 5.000 EURO CASH —

Inzetten op PSG tegen Club Brugge? Bij Unibet profiteer je van de hoogste odds op alle Champions League matches!

Denk jij dat Club vanavond voor een grote stunt zorgt door PSG te verslaan in deze Champions League match? Zo ja, zet hier dan (live) op in bij de grootste bookmaker van ons land, Unibet. Want bij Unibet profiteer je namelijk altijd van de hoogste noteringen op alle Champions League, Europa League en Conference League matches. Zo zijn de odds voor PSG tegen Club Brugge bij Unibet als volgt:

1. Paris Saint-Germain wint: 1.36 x je inzet
X. Gelijkspel: 5.75 x je inzet
2. Club Brugge wint: 8.50 x je inzet

Dus je ziet het inzetten op een stuntend en winnend Club Brugge op verplaatsing in Parijs levert je bij Unibet liefst 8 en een half keer je inzet op als Club inderdaad wint van PSG! Heb je dus nog geen eigen Unibet account? klik dan snel hier en maak deze nu aan. Want dan profiteer je dus direct de hoogste noteringen op alle Europese voetbalmatches. En bovendien krijg je dan nu ook tijdelijk een gratis winstverdubbelaar voor je eerste inzet op de Jupiler Pro League als geschenk van bookmaker Unibet. Zo maak je het livestream kijken naar al het (inter)nationale topvoetbal nog spannender met een (live) inzet op je favoriete ploeg. En voor nu alvast veel kijkplezier toegewenst bij PSG tegen Clib Brugge!

Misschien ook interessant voor je:

– Voorspel gratis de eerste goal bij PSG – Brugge en win 5.000 Euro cash!
– Gratis livestream Bayern München – FC Barcelona, Champions League

Banner Bwin Livestream PSG   Club Brugge, overwintert Club in Europa?

Gerelateerde berichten