Livestream US Open 2021 1080x620 Kijk hier livestream naar de finales van de US Open 2021

Kijk hier livestream naar de finales van de US Open 2021

Het laatste Grand Slam tennistoernooi van 2021, de US Open, is aangekomen bij de finales in het heren en dames enkelspel. Dat betekent dus dat we dit weekend nog kunnen genieten van 2 toptennisfinales op het hardcourt van Flushing Meadows in New York. Wie wordt de opvolger van Dominic Thiem als winnaar van de US Open? En wie volgt de Japanse tennisster Naomi Osaka op als winnares, van het dames enkelspel, op de US Open? Je ziet het dit weekend allemaal weer livestream op internet bij Unibet TV. Want Unibet TV zend namelijk ook dit jaar weer alle tennismatches van de US Open 2021 gewoon livestream op internet uit. Zo mis je weer geen enkele smash, ace of tie-break tijdens de finales van dit laatste Grand Slam tennistoernooi van het jaar. Want bij Unibet TV kijk je gewoon livestream op internet naar allebei deze tennisfinales van de US Open op je desktop, laptop, tablet of smartphone.

En op zaterdag zien we allereerst de dames halve finale van de US Open op het schema staan. En die gaat verrassend genoeg tussen de tieners Emma Raducanu (WTA-150) en Leylah Fernandez (WTA-73). Is het de Britse tiener Raducanu die het dames enkelspel van de US Open 2021 op haar naam zet? Of wordt het toch de Canadese tiener Fernandez die haar eerste Grand Slam titel binnenhaalt? We zien het zaterdagavond livestream op internet bij Unibet TV.

En op zondagavond is het vervolgens tijd voor de herenfinale van de US Open 2021. En dat beloofd een mooie te worden! Want niemand minder als Novak Djokovic (ATP-1) en Daniil Medvedev (ATP-2) nemen het dan namelijk tegen elkaar op in deze finale. Is het de Serviër Djokovic die zijn 21ste Grand Slam titel binnenhaalt en hierdoor Roger Federer en Rafael Nadal (beide 20 Grand Slam titels) voorbij streeft? Of is het de Rus Medvedev die The Djoker hiervan afhoudt? Ook dat zien we livestream op internet bij Unibet TV. De verwachte aanvangstijden van allebei finales uit het heren en dames enkelspel van de US Open van vandaag vindt je hieronder:

Dus je ziet het, er valt dit weekend weer genoeg te genieten van toptennis in New York. Klik hieronder dan ook snel op de button voor de livestream van allebei deze finales van de US Open 2021:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Kijk hier livestream naar de finales van de US Open 2021

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER EN KRIJG EEN GRATIS WINSTVERDUBBELAAR VOOR JE EERSTE INZET OP DE PRO LEAGUE ALS GESCHENK VAN BOOKMAKER UNIBET —

Hoe kan ik bij Unibet TV gratis livestream kijken naar allebei finales tijdens de US Open 2021?

Unibet TV zend dus altijd alle Grand Slam, ATP en WTA tennismatches bijna gratis livestream op internet uit. Want met maar 10 Eurocent op je Unibet account kijk je bij Unibet TV namelijk levenslang livestream naar alle Grand Slam, ATP en WTA tennispartijen. Zo kan je dus ook dit weekend bij Unibet weer livestream kijken en wedden bij Emma Raducanu tegen Leylah Fernandez en Novak Djokovic tegen Daniil Medvedev. Hieronder lees je hoe gemakkelijk dit livestream naar allebei deze US Open finales kijken bij Unibet TV werkt:

  1. Log in op je Unibet account.
  2. Heb je nog geen Unibet account? Klik dan snel hier en maak deze nu aan. Want dan ontvang je dus ook meteen onbeperkt toegang tot het grootste tennis livestream aanbod van alle bookmakers in België.
  3. Ga naar de webstek van Unibet en open het sportgedeelte van deze website. Hierna kies je de livestream van de finale van de US Open, die je live op internet bij Unibet TV wilt bekijken. De livestream start vervolgens vanzelf.
  4. Dat is alles, zo lang je saldo (minimaal €0,10) op je Unibet account hebt staan kijk je bij Unibet TV levenslang livestream naar alle Grand Slam, ATP en WTA tennispartijen. Om te beginnen dus dit weekend met Emma Raducanu tegen Leylah Fernandez en Novak Djokovic tegen Daniil Medvedev. Alvast veel toptennis kijkplezier toegewenst tijdens deze finales van de US Open 2021!

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream Novak Djokovic – Daniil Medvedev, finale US Open 2021
– Gratis livestream van alle World Cup of Darts 2021 dartsmatches

* = De aanvangstijden van alle tennismatches tijdens dit Grand Slam tennistoernooi zijn afhankelijk van het uitlopen van andere partijen en de eventuele regen in New York.

Banner Bwin Kijk hier livestream naar de finales van de US Open 2021

Gerelateerde berichten