Livestream FC Brugge RB Leipzig 1080x620 Livestream Club Brugge   Leipzig, Champions League

Livestream Club Brugge – Leipzig, Champions League

De spanning in Brugge is flink aan het oplopen. Want vanavond, om 21.00 uur wordt er namelijk op Jan Breydel afgetrapt bij de Champions League kraker Club Brugge tegen Leipzig. En als Club in deze match (minimaal) een punt pakt tegen RB Leipzig, dan is het zeker van Europese overwintering. En als Club wint van Die Roten Bullen (en PSG verliest op verplaatsing bij Manchester City) dan speelt Blauw-Zwart op de slotspeeldag zelfs nog voor een plaats in de volgende ronde van de Champions League. Denk jij dat FC Brugge inderdaad gelijkspeelt of wint van RB Leipzig? Zo, ja zet hier dan op in bij de grootste bookmaker van Vlaanderen, Unibet. Want bij Unibet profiteer je namelijk van hoge odds als Club inderdaad gelijkspeelt of wint van Leipzig. Voor een overwinning van Club Brugge in deze match betaalt Unibet namelijk liefst 3.60 keer je inzet uit. En bij een gelijkspel is dit zelfs 3.85 keer je inzet. Dit terwijl inzetten op een overwinning van Leipzig in deze Champions League kraker bij Unibet 2.04 keer je inzet oplevert.

En Club Brugge zal in deze match in elk geval geen last hebben van de Spaanse sterspeler van RB Leipzig, Dani Olmo. Want Olmo heeft een spierscheur in de linkerdij opgelopen en komt meer dan waarschijnlijk dit jaar niet meer in actie, zo maakte deze Duitse club gisteren bekend. En ondertussen kan Club trainer Philippe Clement in deze Champions Leadue match juist weer beschikken over Ignace Van der Brempt. Wat deze flankspeler van Brugge mist natuurlijk de verplaatsing van Club naar Mechelen (2-1 voor KVM) vanwege een coronabesmetting, maar is nu helemaal terug. Zorgt de terugkeer van Van der Brempt bij Club, en de afwezigheid van Olmo bij RB Leipzig, ervoor dat Club de 3 punten uit deze Champions League kraker op Jan Breydel houdt? Je ziet het gratis livestream op internet. Want Gratislivestreams.be zocht weer voor je uit waar Club Brugge tegen Leipzig gratis livestream op internet te bekijken is:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Livestream Club Brugge   Leipzig, Champions League

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: VOORSPEL HIER 100% GRATIS HET EERSTE DOELPUNT BIJ CLUB – LEIPZIG EN WIN 5.000 EURO CASH —

Inzetten op Club Brugge tegen Leipzig? Bij Unibet profiteer je van de hoogste odds op alle Europese voetbalmatches!

Denk jij dat Club tijdens deze Champions League match Europese overwintering veilig stelt door (minimaal) gelijk te spelen tegen RB Leipzig? Als je denkt van wel, plaats hier dan een (live) weddenschap op bij de grootste bookmaker van België, Unibet. Want bij Unibet profiteer je namelijk altijd van de hoogste noteringen op alle Champions League matches. Zo zijn de odds bij Unibet voor Club Brugge tegen Leipzig als volgt:

1. Club Brugge wint: 3.60 x je inzet
X. Gelijkspel: 3.85 x je inzet
2. RB Leipzig wint: 2.04 x je inzet

Dus je ziet het, inzetten op een gelijkspel of overwinning van Club Brugge in eigen huis tegen RB Leipzig kan je bij Unibet een erg leuke winst opleveren! Als je dus nog geen eigen Unibet account hebt, klik dan snel hier en maak deze nu aan. Want dan profiteer je dus direct van de hoogste noteringen op alle Champions League, Europa League en Conference League matches. En daarnaast profiteer je dan nu ook tijdelijk van een gratis winstverdubbelaar voor je eerste inzet op de Jupiler Pro League als geschenk van Unibet. Zo maak je het livestream kijken naar al het topvoetbal nog plezanter met een (live) weddenschap op je favoriete club. En voor nu alvast veel kijkplezier toegewenst bij Club Brugge tegen Leipzig!

Misschien ook interessant voor je:

– Voorspel gratis de eerste goal bij Club Brugge – Leipzig en win 5.000 Euro cash
– Gratis livestream Eintracht Frankfurt – Antwerp, Europa League

Banner Bwin Livestream Club Brugge   Leipzig, Champions League

Gerelateerde berichten