Livestream WK wielrennen 2021 1080x620 Livestream WK wielrennen 2021, kijk alle WK koersen live

Livestream WK wielrennen 2021, kijk alle WK koersen live

Zoals iedereen ongetwijfeld weet wordt het WK wielrennen dit jaar in Vlaanderen gehouden. Dat gaat dus weer vele mooie koersen op te gaan leveren bij de mannen, de vrouwen, de junioren en uiteraard de beloftes. Want vanaf zondag 19 september t/m zondag 26 september staan er in totaal liefst 11 koersen en (ploegen)tijdritten op het schema van het WK wielrennen 2021. Een overzicht van alle gratis livestreams tijdens alle koersen en (ploegen)tijdritten van het WK wielrennen in Vlaanderen vindt je hieronder:

Dus je ziet het, je hoeft deze week weer geen enkele koers of (ploegen)tijdrit van het WK wielrennen 2021 te missen. Klik hieronder dan ook snel op de button voor alle livestreams van het Wereldkampioenschap Wielrennen 2021 in Vlaanderen:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Livestream WK wielrennen 2021, kijk alle WK koersen live

Ben je in het buitenland? Klik dan hier voor een alternatieve gratis livestream die ook buiten België te bekijken is.

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER EN SCOOR DUBBELE WINST MET JE EERSTE WEDDENSCHAP OP DE PRO LEAGUE BIJ BOOKMAKER UNIBET —

Weddenschap plaatsen op het WK wielrennen 2021? Bij Unibet krijg een winstverhoging van liefst 25% als geschenk.

Denk jij te weten welke land er bijvoorbeeld de gemengde ploegentijdrit van het WK wielrennen wint? Of ben je er juist van overtuigd dat Wout van Aert zondagmiddag de nieuwe Wereldkampioen Wielrennen wordt? Zo ja, plaats hier dan een (live) weddenschap op bij de grootste bookmaker van ons land, Unibet. Want bij Unibet profiteer je namelijk altijd van de hoogste odds op alle wielerkoersen. En bovendien heeft Unibet speciaal voor het WK wielrennen een 25% winstverhoging voor je klaar staan (klik hier) voor je eerste inzet op dit WK. En deze 25% extra winst komt natuurlijk nog eens bovenop de hoge noteringen die Unibet sowieso al heeft voor alle koersen en (ploegen)tijdritten tijdens het WK wielrennen. Zo zijn de noteringen van bookmaker Unibet voor de wegwedstrijd elite bij de mannen van aankomende zondag op het Wereldkampioenschap Wielrennen, bij Unibet als volgt:

  1. WOUT VAN AERT wint: 3.00 keer je inzet*
  2. Mathieu van der Poel wint: 7.50 keer je inzet*
  3. Julian Alaphilippe wint: 13.00 keer je inzet*
  4. Sonny Colbrelli wint: 15.00 keer je inzet*
  5. REMCO EVENEPOEL wint: 19.00 keer je inzet*
  6. Kasper Asgreen wint: 19.00 keer je inzet*
  7. Matej Mohoric wint: 21.00 keer je inzet*
  8. Matej Mohoric wint: 23.00 keer je inzet*
  9. Magnus Cort Nielsen wint: 26.00 keer je inzet*
  10. Thomas Pidcock wint: 26.00 keer je inzet*

Dus je ziet het, dat zijn inderdaad de hoogste odds van alle bookmakers in ons land voor de wegwedstrijd elit ebij de mannen op het WK wielrennen 2021. Maar ook voor alle andere koersen en (ploegen)tijdritten van het Wereldkampioenschap Wielrennen in Vlaanderen heeft Unibet de beste odds. Heb je dus nog geen Unibet account? Klik dan snel hier en maka deze nu aan. Want dan profiteer je voortaan dus altijd van de hoogste noteringen op alle wielerkoersen en pak je bovendien een 25% winstverhoging voor je eerste weddenschap het WK wielrennen. En voor nu alvast veel kijkplezier toegewenst tijdens het WK wielrennen 2021.

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream Parijs-Roubaix 2021, kijk de Hel van het Noorden live
– Gratis livestream wegwedstrijd WK wielrennen 2021

* = Dit zijn de odds voorafgaande aan de wegwedstrijd elite mannen tijdens het Wereldkampioenschap Wielrennen. Deze veranderen uiteraard gedurende de koers afhankelijk van het koersverloop. Voor de meest actuele odds van het WK wielrennen bezoek de website van bookmaker Unibet.

Banner Bwin Livestream WK wielrennen 2021, kijk alle WK koersen live

Gerelateerde berichten