Livestream Waalse Pijl 2022 1080x616 Livestream Waalse Pijl 2022

Livestream Waalse Pijl 2022

Vandaag is het tijd voor de heuvelklassieker, de Waalse Pijl 2022. Want, na de kasseiklassiekers trekken de renners naar het zuiden van ons land. Dat beloofd dus weer een fraaie koers te worden. Wie wordt de opvolger van Julian Alaphilippe als winnaar van de voorjaarklassieker? Of volgt de Fransman zichzelf op? Volgens de grootste bookmaker van België, Unibet, zou het zo maar kunnen dat Alaphilippe zichzelf opvolgt. Want bij Unibet worden namelijk de Sloveen Tadej Pogačar en de Fransman Alaphilippe als de 2 grootste kanshebbers gezien om de Waalse Pijl 2022 te winnen. Maar, mochten Pogačar en Alsphilippe het niet redden, dan ziet Unibet ook zo maar Benoit Cosnefroy, Marc Hirschi of Alejandro valverde er met de winst van deze plezante voorjaarsklassieker vandoor gaan. Dat blijkt namelijk uit de noteringen van Unibet voor deze fraaie koers.

En tijdens deze 86e editie van de Waalse Pijl leggen de renners in totaal 202,1 kilometer af. En kenmerkend voor deze 202,1 kilometer zijn uiteraard als vanouds de steile Ardense heuvels, waarbij de Muur van Hoei, zoals altijd sinds 1983, weer de scherprechter zal zijn. want deze steile klim van 1,3 kilometer staat weer driemaal op het schema voor de renners, waaronder als slotklim. Welke renner komt er tijdens de derde beklimming van deze Muur van Hoei als eerste boven en wint deze Waalse voorjaarsklassieker? Je ziet het gratis livestream op internet. Want Gratislivestreams.be zocht weer voor je uit waar de Waalse Pijl 2022 vanmiddag, vanaf 14.00 uur, gratis livestream op internet te bekijken is:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Livestream Waalse Pijl 2022

Ben je in het buitenland? Klik dan hier voor een alternatieve gratis livestream die ook buiten België te bekijken is.

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER EN PAK DUBBELE WINST TIJDENS JE EERSTE INZET OP DE PLAY-OFFS VAN ONZE EIGEN PRO LEAGUE BIJ UNIBET —

Inzetten op de Waalse Pijl? Bij Unibet profiteer je van een winstverhoging van 25% voor deze Brabantse voorjaarsklassieker.

Denk jij dat Julian Alaphilippe vanmiddag voor de vierde keer in 5 jaar tijd de Waalse Pijl 2022 wint? Zo ja, zet hier dan (live) op in bij de grootste bookmaker van ons land, Unibet. Want bij Unibet profiteer je namelijk altijd van hoge odds op alle koersen. En bovendien heeft Unibet nu ook nog een 25% winstverhoging voor je klaar staan tijdens deze Waalse voorjaarklassieker (klik hier). Zo pak je nog 25% extra winst bovenop de volgende toch al hoge quoteringen die Unibet heeft voor deze fraaie heuvelklassieker:

  1. Tadej Pogačar wint: 2.50 X je inzet
  2. Julian Alaphilippe wint: 3.50 X je inzet
  3. Benoit Cosnefroy wint: 8.00 X je inzet
  4. Marc Hirschi wint: 17.00 X je inzet
  5. Alejandro Valverde wint: 17.00 X je inzet
  6. Daniel Felipe Martinez wint: 19.00 X je inzet
  7. Thomas Pidcock wint: 19.00 X je inzet
  8. Michael Woods wint: 21.00 X je inzet

Dus je ziet het, inzetten op Julian Alphilippe als winnaar van het deze altijd plezante voorjaarsklassieker levert je bij Unibet liefst 3 en een half keer je inzet op als de Fransman inderdaad deze koers wint. En met je gratis 25% winstverhoging voor deze voorjaarsklassieker, verhoog je deze winst dus nog is met 25% extra. Heb je dus nog geen Unibet account? Klik dan snel hier en maak deze nu aan. Want dan profiteer je voortaan dus altijd van hoge noteringen op alle koersen en pak je bovendien een 25% winstverhoging voor je eerste inzet op de Waalse Pijl 2022. En voor nu alvast veel kijkplezier toegewenst bij deze mooie voorjaarsklassieker door steile Ardense heuvels.

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream Ronde van Romandië 2022
– Gratis livestream Parijs-Roubaix 2022

* = Dit zijn de odds voorafgaande aan de Waalse Pijl 2022. Deze veranderen uiteraard gedurende de koers afhankelijk van het koersverloop. Voor de meest actuele odds van deze heuvelklassieker bezoek de website van bookmaker Unibet.

Gerelateerde berichten