Livestream Waalse Pijl 2021 1080x620 Livestream Waalse Pijl 2021

Livestream Waalse Pijl 2021

De 85e editie van de Waalse Pijl staat vanmiddag op het programma. Dat beloofd dus weer een mooie koers te worden door de de steile Ardense heuvels. Welke renner volgt Marc Hirschi op als winnaar van deze mooie wielrenklassieker? Of volgt deze Zwitser zichzelf op? Dat is vanmiddag de grote vraag. In elk geval is wel zeker dat bij de grootste bookmaker van ons land, Unibet, Primoz Roglic, Julian Alaphilippe, Thomas Pidcock, Tadej Pogacar en Aljandro Valverde als de 5 grootste kanshebbers worden gezien om deze deze mooie wielrenklassieker te winnen. Dat blijkt namelijk uit de noteringen van Unibet voor de Waalse Pijl 2021.

En het parcours van deze 85e editie van de Waalse Pijl is 192 kilometer lang. De renners trappen zich namelijk op gang in Charleroi waarna ze, via o.a. 4 hellingen, oostwaarts trekken tot ze, na 120.5 gereden kilometers, een slotcircuit van 32 kilometer oprijden. Dit slotcircuit staat tweemaal op het programma en biedt de renners o.a. de Muur de Côte d’Ereffe (2,1 kilometer klimmen à 5%) en de de Chemin des Gueuses (1,8 kilometer klimmen à 6,5%). Bovenop deze tweede helling van het slotcircuit dalen de renners vervolgens in zo'n 5 kilometer naar Hoei, waarna het door dit stadje naar de gevreesde Muur van Hoei wordt gefietst. Deze Muur van Hoei stijgt in 1,3 kilometer met 9,6% gemiddeld. En de finish van de Waalse Pijl ligt weer bovenop deze Muur. Welke renner komt hier, tijdens de tweede ronde van dit slotcircuit, als eerste boven en wint deze Waalse wielrenklassieker? Je ziet het livestream op internet. Want Gratislivestreams.be zocht weer uit waar de Waalse Pijl 2021 woensdagmiddag gratis livestream op internet te bekijken is:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Livestream Waalse Pijl 2021

Inzetten op de Waalse Pijl 2021? Bij Unibet krijg een winstverhoging van 25% kado.

Heb jij een goed idee welke renner er vanmiddag deze mooie koers door de Ardense heuvels wint? Zo ja, waag hier dan een gokje op bij de grootste bookmaker van België, Unibet. Want bij bookmaker Unibet profiteer je namelijk altijd van de hoogste odds op alle wielrenklassieker. En bovendien geeft Unibet je nu ook nog is een 25% winstverhoging kado voor de Waalse Pijl 2021. Zo pak je nog eens 25% extra winst bovenop de volgende toch al hoge odds die Unibet heeft voor deze wielrenklassieker:

  1. Primoz Roglic wint: 3.50 keer je inzet
  2. Julian Alaphilippe wint: 5.50 keer je inzet
  3. Thomas Pidcock wint: 6.00 keer je inzet
  4. Tadej Pogacar wint: 7.00 keer je inzet
  5. Alejandro Valverde wint: 12.00 keer je inzet

Je ziet het dus, dat zijn inderdaad weer de hoogste odds van alle bookmakers in België voor deze 85e editie van de Waalse Pijl. Als je dus nog geen Unibet account hebt, klik dan snel hier om deze nu te verkrijgen. Want dan profiteer je voortaan dus altijd van de hoogste odds op alle wielrenkoersen en pak je bovendien een 25% winstverhoging voor je inzet op de Waalse Pijl 2021. En voor nu alvast veel kijkplezier toegewenst bij deze mooie wielrenklassieker.

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream Luik-Bastenaken-Luik 2021
– Gratis livestream Gary Anderson – Dimitri van den Bergh, Premier League Darts

Banner Bwin Livestream Waalse Pijl 2021

Gerelateerde berichten