Livestream van alle ritten tijdens het Critérium du Dauphiné 2023

Livestream van alle ritten tijdens het Critérium du Dauphiné 2023

Het Critérium du Dauphiné 2023, is vandaag alweer toe aan de laatste rit. En dat is zeker nog een mooie rit met daarin bijna 4.000 hoogtemeters. Dat beloofd dus weer fraaie koers op te gaan leveren vandaag in Zuidoost Frankrijk. Wie wordt de opvolger van de Sloveense renner Primoz Roglic als winnaar van het Critérium du Dauphiné? Is het de Deen Jonas Vingegaard? Volgens de grootste bookmaker van Vlaanderen, Unibet, is de kans hierop natuurlijk erg groot. Want bij Unibet wordt Jonas Vingegaard (1.03X je inzet) namelijk inderdaad als de absolute topfavoriet beschouwd om de Dauphiné 2023 te winnen. Maar mocht Vingegaard vandaag pech of een totale off-day hebbendan ziet Unibet de Brit Adam Yates (26X je inzet) en de Australiërs Ben O'Connor (34X je inzet), Jai Hindley (51X je inzet) en Jack Haig (101X je inzet), ook nog als kanshebbers voor de eindwinst van het Critérium du Dauphiné. Dat blijkt namelijk uit de noteringen van Unibet voorafgaand aan de start van de laatste rit van het Critérium du Dauphiné 2023.

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: OP ZOEK NAAR EEN FRAAIE VAKANTIE PROMO? KIJK DAN OP VAKANTIEPIRAAT.BE WANT ZIJ ENTEREN DE PRIJZEN VAN REIZEN —

En de renners klikken vanochtend in hun pedalen in startplaats Le Pont-de-Claix voor deze laatste rit van de Dauphiné 2023 die 152,8 kilometer lang is en de renners daarin dus bijna 4.000 hoogtemeters voorschotelt. En direct vanuit de start gaat het al snel omhoog en rijden de renners al snel over de Côte de Pinet (tweede categorie) en de Col des Mouilles (tweede categorie) heen. Na de afdaling van deze tweede beklimming van de dag is de rit vervolgens 35 kilometer lang redelijk vlak. Maar dat is meer de stilte voor de storm. Want vanaf kilometer 95 van deze laatste Dauphiné rit is het weer klimmen geblazen op achtereenvolgens de Col du Granier (buitencategorie, 9.6 kilometer klimmen tegen 8,6% stijgingspercentage), de Col du Cucheron (tweede categorie, 7.7 kilometer klimmen tegen 6,2% stijgingspercentage) en de Col de Porte (eerste categorie, 7.4 kilometer klimmen tegen 6,8% stijgingspercentage). Hierna volgt een lange afdaling en dan meteen de laatste klim van het het Critérium du Dauphiné 2023. Dat is namelijk de korte meer extreem steile klim naar La Bastille (eerste categorie). Deze is namelijk weliswaar maar 1.8 kilometer lang maar stijgt met gemiddeld 14,2%. Welke renner komt er hier als eerste boven en wint vanmiddag deze laatste rit van de Dauphiné 2023? Je ziet het gratis livestream op internet. Want Gratislivestreams.be zocht weer voor je uit waar deze laatste rit van het Critérium du Dauphiné 2023 vanmiddag gratis livestream op internet te bekijken is:

TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: BEN JE EEN NEDERLANDSE BEZOEKER VAN GRATISLIVESTREAMS.BE? KLIK DAN HIER EN KIJK GRATIS LIVESTREAM NAAR ALLE RITTEN VAN HET CRITERIUM DU DAUPHINE 2023 OP ONZE NEDERLANDSE SITE GRATISLIVESTREAM.NL.

Gratis livestream Dauphiné 2023

Wil je al eerder live kijken? Klik dan hier voor een alternatieve gratis livestream die eerder begint en ook buiten België te bekijken is.

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER, VUL BIJ UNIBET GRATIS JE BET BUILDER VOOR DE LAATSTE RIT VAN DE DAUPHINE IN EN WIN TOT 50 EURO CASH —

Weddenschap plaatsen op de laatste rit van het Critérium du Dauphiné 2023? Bij Unibet profiteer je van hoge noteringen op de Dauphiné.

Denk jij te weten welke renner er vanmiddag de laatste rit van het Critérium du Dauphiné 2023 wint? Zo ja, plaats hier dan een (live) weddenschap op bij de grootste bookmaker van ons land, Unibet. Want bij Unibet profiteer je namelijk van hoge odds op deze meerdaagse wielerkoers in het zuidoosten van Frankrijk. Zo zijn de noteringen van Unibet voor de winnaar van de laatste rit van de Dauphiné 2023 bij Unibet als volgt:

  1. Jonas Vingegaard wint: 2.10X je inzet*
  2. Richard Carapaz wint: 9.00X je inzet*
  3. Giulio Ciccone wint: 12.00X je inzet*
  4. Adam Yates wint: 17.00X je inzet*
  5. David Gaudu wint: 23.00X je inzet*

Dus je ziet het inzetten op topfavoriet Jonas Vingegaard als winnaar van de laatste rit in het Critérium du Dauphiné 2023 levert je bij Unibet 2.10X je inzet als Vingegaard vanmiddag inderdaad deze laatste rit van het Critérium du Dauphiné 2023 wint. Heb je dus nog geen Unibet account? Klik dan snel hier om deze nu aan te maken. Want dan profiteer je voortaan dus altijd van hoge noteringen op alle wielerkoersen en kan je bovendien ook compleet gratis een bet builder invullen op de laatste rit van de Dauphiné 2023 en hiermee tot 50 Euro cash winnen. Zo maak je 100% gratis kans op 50 Euro cash zonder enige verplichting (klik hier om gebruik te maken van deze promotie van Unibet voor het Critérium du Dauphiné 2023). En voor nu alvast veel kijkplezier toegewenst tijdens de laatste rit van de Dauphiné 2023.

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream Ronde van Zwitserland 2023, kijk de Tour de Suisse live
– Gratis livestream Ronde van België 2023, kijk de Baloise Belgium Tour live

* = Dit zijn de odds voorafgaande aan de laatste rit van het Critérium du Dauphiné 2023. Deze veranderen uiteraard gedurende deze laatste rit afhankelijk van het koersverloop. Voor de actuele odds van de laatste rit van de Dauphiné 2023 bezoek de website van bookmaker Unibet.

Gerelateerde berichten