Livestream Tour de France 2022, kijk de Ronde van Frankrijk live

Livestream Tour de France 2022, kijk de Ronde van Frankrijk live

TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: BEN JE EEN NEDERLANDSE BEZOEKER VAN GRATISLIVESTREAMS.BE? KLIK DAN HIER VOOR EEN GRATIS LIVESTREAM VAN DE TOUR DE FRANCE 2022 OP ONZE NEDERLANDSE SITE GRATISLIVESTREAM.NL.

Vanmiddag, om 16.30 uur, stapt het peloton in de Tour de France 2022 nog 1 keer op de fiets voor een rit die ze traditiegetrouw naar de Champs-Élysées in Parijs brengt. En hier zal hoogstwaarschijnlijk nog 1 een massasprint plaats vinden waarbij dan uiteraard onze landgenoten Jasper Philipsen en Wout van Aert weer goede kanshebbers zijn om de laatste dagzege te pakken tijdens de Ronde van Frankrijk 2022. Kan onze landgenoot Jasper Philipsen inderdaad voor nieuw Belgisch dagsucces zorgen tijdens deze laatste Tour rit? Als jij denkt van wel, plaats hier dan een (live) weddenschap op bij Unibet. Want bij Unibet profiteer je namelijk altijd van hoge odds op alle wielerkoersen. Zo is de odd voor Jasper Philipsen wint de laatste rit van de Tour bij Unibet liefst 3.00 keer je inzet!

En de renners klikken vanmiddag in hun pedalen in Nanterre, een wijk ten westen van het centrum van Parijs. Vanuit hier wacht ze een rit die hun in 115,6 kilometer naar de finish op de Champs-Élysées in Parijs brengt. En traditiegetrouw zullen de eerste 60 kilometer van deze rit in wandeltempo worden gereden met en fotoshootje hier en een geheven champagneglas daar. Maar, zodra de renners voor het eerst de slotronde in Parijs, van een kleine 7 kilometer, opdraaien zal het tempo ongetwijfeld de hoogte in schieten. Want hier neemt het peloton met 8 razendsnelle rondes afscheid van het publiek. Kan Jasper Philipsen of Wout van Aert hier nog 1 keer voor Belgisch dagsucces zorgen tijdens de Tour de France 2022? Je ziet het gratis livestream op internet. Want Gratislivestreams.be zocht weer voor je uit waar deze laatste rit van de Ronde van Frankrijk 2022 vandaag, vanaf 16.20 uur, gratis livestream op internet te bekijken is:

Gratis livestream Tour de France 2022

Ben je in het buitenland? Klik dan hier voor een alternatieve gratis livestream die ook buiten België te bekijken is.

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER EN PAK DUBBELE WINST MET JE EERSTE WEDDENSCHAP OP ONZE EIGEN JUPILER PRO LEAGUE BIJ BOOKMAKER UNIBET —

Weddenschap plaatsen op de Tour de France 2022? Bij Unibet profiteer je van hoge odds op de Tour.

Denk jij te weten welke renner er vanmiddag de laatste rit van de Tour de France 2022 wint? Zo ja, plaats hier dan een (live) weddenschap op bij de grootste bookmaker van ons land, Unibet. Want bij Unibet profiteer je namelijk altijd van hoge odds op alle wielerkoersen. Zo zijn de odds voor de winnaar van de laatste rit van de Ronde van Frankrijk 2022 die vandaag wordt gereden bij Unibet als volgt:

  1. JASPER PHILIPSEN wint: 3.00 keer je inzet*
  2. Fabio Jakobsen wint: 4.50 keer je inzet*
  3. WOUT VAN AERT wint: 4.75 keer je inzet*
  4. Dylan Groenewegen wint: 5.50 keer je inzet*
  5. Caleb Ewan wint: 10.00 keer je inzet*
  6. Mads Pedersen wint: 10.00 keer je inzet*
  7. Alberto Dainese wint: 21.00 keer je inzet*
  8. Peter Sagan wint: 26.00 keer je inzet*

Dus je ziet het, inzetten op onze landgenoot Jasper Philipsen als winnaar van deze laatste rit van de Tour de France 2022 levert je bij Unibet liefst 3 keer je inzet op als Philipsen zijn favorietenrol waarmaakt en inderdaad deze laatste Tour rit wint. Heb je dus nog geen Unibet account? Klik dan snel hier om deze nu aan te maken. Want dan profiteer je voortaan dus altijd van hoge noteringen op alle wielerkoersen, zoals de Ronde van Frankrijk 2022. En voor nu alvast veel kijkplezier toegewenst tijdens de laatste rit van de Tour de France 2022 die vanmiddag wordt gereden.

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream Clásica San Sebastián 2022
– Gratis livestream wegrit EK wielrennen 2022

* = Dit zijn de odds voorafgaande aan de laatste rit van de Ronde van Frankrijk. Deze veranderen uiteraard gedurende de koers afhankelijk van het koersverloop. Voor de actuele odds van de Tour de France bezoek de website van bookmaker Unibet.

Gerelateerde berichten