Livestream Rond evan Vlaanderen 2020 1080x620 Livestream Ronde van Vlaanderen 2020, kijk Vlaanderens Mooiste live

Livestream Ronde van Vlaanderen 2020, kijk Vlaanderens Mooiste live

De 104e editie van de Ronde van Vlaanderen gaat vanochtend, om 9.45 uur, van start. Onze wielrennerij viert dit jaar dus een Herfst-Hoogmis. En tijdens de Ronde van Vlaanderen 2020 verwerken de renners een parcours van 244 kilometer met daarin uiteraard de nodige kasseistroken en 17 hellingen. Wordt het Wout van Aert of toch Mathieu van der Poel dir deze 104e editie van Vlaanderens Mooiste op zijn naam zet? Of verrast net als tijdens Gent-Wevelgem van vorige week nu ook een andere renner deze beide topfavorieten? Dat is vanmiddag de grote vraag. Wat in elk geval wel zeker is, is dat bij de grootste bookmaker van Vlaanderen, Unibet, zondag onze landgenoot Wout van Aert, Mathieu van der Poel, Julian Alaphilippe, Mads Pedersen en Søren Kragh Andersen, als de 5 grootste kanshebbers worden gezien om de Ronde van Vlaanderen 2020 te winnen. Dat blijkt namelijk uit de noteringen van Unibet voor deze editie van Vlaanderens Mooiste.

En de renners leggen vandaag in de Ronde van Vlaanderen dus 244 kilometer, met daarin 17 (kassei)hellingen, af. Maar het zwaartepunt van de Ronde van Vlaanderen 2020 ligt toch zeker weten in de tweede helft van de rit. Want hierin volgen (kassei)hellingen elkaar snel op. Dat belooft dus spektakel op te gaan leveren in De Ronde op hellingen zoals de Kortekeer, de Eikenberg, de Holleweg, de Wolvenberg, de Leberg, de Berendries, de Valkenberg en de Kanarieberg. En alsof al deze hellingen nog niet zwaar genoeg zijn voor de renners, komen ze in de finale van de race een kopie van vorig jaar tegen. Want de laatste 17 kilometer van de Ronde van Vlaanderen 2020 serveert de renners namelijk weer het vertrouwde duo de Oude Kwaremont en Paterberg. Na de afdaling van deze laatste helling van de dag zijn er tenslotte nog zo'n 13 kilometer te gaan naar de finish in Oudenaarde. Welke renner passeert deze finish in Oudenaarde als eerste en wint deze editie van Vlaanderens Mooiste? Je ziet het gratis livestream op internet. Want Gratislivestreams.be zocht weer voor je uit waar de Ronde van Vlaanderen 2020 vandaag gratis livestream op internet te kijken is:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Livestream Ronde van Vlaanderen 2020, kijk Vlaanderens Mooiste live

Inzetten op de Ronde van Vlaanderen 2020? Bij Unibet profiteer je van de hoogste noteringen.

Denk jij een goed idee te hebben welke renner de 104e editie van de Ronde van Vlaanderen wint? Zo ja, waag hier dan een (live) gokje op bij de grootste bookmaker van ons land, Unibet. Want bij Unibet profiteer je namelijk altijd van de hoogste noteringen op alle wielerwedstrijden. Zo zijn de belangrijkste noteringen voor de Ronde van Vlaanderen 2020 bij Unibet als volgt:

  1. Wout van Aert wint: 3.50 keer je inzet.
  2. Mathieu van der Poel wint: 3.75 keer je inzet.
  3. Julian Alaphilippe wint: 8.50 keer je inzet.
  4. Mads Pedersen wint: 11.00 keer je inzet.
  5. Søren Kragh Andersen wint: 17.00 keer je inzet.

Dus je ziet het, dat zijn inderdaad de hoogste odds van alle bookmakers in Vlaanderen voor deze editie van Vlaanderens Mooiste. Heb je dus nog geen Unibet account? Klik dan snel hier en maak deze nu aan. Want dan profiteer je voortaan dus altijd van de hoogste noteringen op alle wielerwedstrijden. En voor nu alvast veel kijkplezier toegewenst bij de Ronde van Vlaanderen 2020.

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream van alle Giro 2020 ritten
– Gratis livestream van alle Vuelta 2020 ritten

Gerelateerde berichten