Gratis livestream Ronde van Frankrijk 2024, kijk de Tour de France live

Gratis livestream Ronde van Frankrijk 2024, kijk de Tour de France live

Na de welverdiende rustdag van vandaag gaat de Tour de France 2024 op dinsdag weer verder met de zestiende rit. En dat is overwegend vlakke rit die de renners in 188,6 kilometer Van Gruissan naar Nîmes brengt. De kaarten lijken tijdens deze zestiende rit van de Ronde van Frankrijk 2024 dan ook goed te liggen voor de rappe mannen in het peloton. Vandaar ook dat volgens de grootste bookmaker van Vlaanderen, Unibet, onze landgenoot Jasper Philipsen (2.30X uw inzet*), de Eritreër Biniam Girmay (6.00X uw inzet*) en onze landgenoot Wout Van Aert (6.50X uw inzet*) als de 3 topfavorieten wordt gezien om deze zestiende rit van de Tour te winnen. Maar mochten Philipsen, Girmay en Van Aert het niet redden, dan ziet Unibet ook de Nederlandse wielrenner Dylan Groenewegen (12.00X uw inzet*), de Duitser Pascal Ackermann (15.00X uw inzet*), de Britse wielrenner Mark Cavendish (17.00X uw inzet*) en onze landgenoot Arnaud de Lie (21.00X uw inzet*) nog als goede kandidaten voor de winst tijdens deze zestiende rit van de Ronde van Frankrijk 2024. Dat blijkt namelijk uit de odds van Unibet voorafgaand aan deze zestiende rit van de Ronde van Frankrijk 2024.

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER EN MAAK SNEL UW UNIBET ACCOUNT AAN WANT DAN PROFITEERT U VAN DUBBELE WINST IN CASH TIJDENS UW EERSTE INZET OP DE RONDE VAN FRANKRIJK 2024 —

En de renners klikken dinsdagmiddag dus in hun pedalen in startplaats Gruissan. Vanuit hier rijden ze in 111,4 kilometer vlakke tot glooiende kilometers naar de enige gecategoriseerde klim van de dag toe. Dat is namelijk de Côte de Fambetou. Dit is een klimmetje van de vierde categorie die over 1,2 kilometer met gemiddeld 5% omhoog loopt. Hierna vervolgens ze hun weg weer over vlakke tot glooiende wegen naar de finish in Nîmes. De kans is dus groot dat we in Nîmes een massasprint gaan zien. Tenzij er nog waaiers ontstaan in het peloton, want hard waaien kan het zeker in deze hoek van Frankrijk. En het goede nieuws is, Gratislivestreams.be zocht weer voor u uit waar u dinsdagmiddag, vanaf 14.30 uur, gratis livestream op internet kan kijken of we inderdaad waaiers krijgen tijdens deze zestiende rit van de Tour de France 2024, of niet? Klik hieronder dan ook snel op de button voor de gratis livestream van rit 16 van de Ronde van Frankrijk 2024:

Gratis livestream Ronde van Frankrijk 2024

Ben je in het buitenland? Klik dan hier voor een alternatieve gratis livestream van de zestiende Tour rit die ook in het buitenland te bekijken is.

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: MET FRAAIE KORTING UW ZOMERVAKANTIE BOEKEN? KIJK DAN OP VAKANTIEPIRAAT.BE WANT ZIJ ENTEREN DE PRIJZEN VAN REIZEN —

Inzetten op de Ronde van Frankrijk 2024? Bij Unibet profiteert u van dubbele winst met uw eerste weddenschap op bijvoorbeeld de Tour de France.

Denkt u te weten welke renner er dinsdagmiddag de zestiende rit van de Ronde van Frankrijk 2024 wint? Zo ja, zet hier dan (live) op in bij de grootste bookmaker van België, Unibet. Want bij Unibet profiteert u namelijk als nieuwe speler van dubbele winst tijdens uw eerste weddenschap op bijvoorbeeld de Tour de France (klik hier). Zo maakt u kans op dubbele winst in cash bovenop de hoge noteringen die Unibet sowieso altijd al heeft voor deze grootste wielerronde van het jaar. Hieronder leest u hoe gemakkelijk u gebruik maakt van deze fraaie openingspromo voor nieuwe spelers van bookmaker Unibet:

  1. Klik hier om nu uw nieuwe Unibet account aan te maken.
  2. Doe een storting van (minimaal) 5 Euro op uw nieuwe Unibet account.
  3. Plaats bij Unibet een weddenschap naar keuze (op bijvoorbeeld de zestiende rit van de Ronde van Frankrijk 2024) met een notering van minimaal 1.50X uw inzet.
  4. Dat is alles, als uw eerste weddenschap bij Unibet (op bijvoorbeeld de zestiende rit van de Tour de France 2024) kloppend is, dan betaald Unibet u automatisch dubbele winst in cash uit over deze weddenschap.
  5. Veel succes met uw eerste weddenschap bij bookmaker Unibet!

Pak dubbele winst in cash met uw eerste weddenschap bij Unibet op bijvoorbeeld de Ronde van Frankrijk 2024

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER, MAAK UW UNIBET ACCOUNT AAN EN PROFITEER VAN 100% EXTRA WINST IN CASH TIJDENS UW EERSTE INZET OP DE RONDE VAN FRANKRIJK 2024 —

Misschien ook interessant voor u:

– Gratis livestream Spanje – Engeland, finale EK voetbal 2024
– Gratis livestream Carlos Alcaraz – Novak Djokovic, finale Wimbledon 2024

* = Dit zijn de noteringen voorafgaande aan de zestiende rit van de Tour de France 2024. Deze veranderen uiteraard gedurende de rit afhankelijk van het koersverloop. Voor de actuele noteringen van de zestiende rit van de Ronde van Frankrijk bezoek de website van bookmaker Unibet.

Gerelateerde berichten