Livestream Parijs Roubaix 1080x616 Livestream Parijs Roubaix 2022

Livestream Parijs-Roubaix 2022

Vandaag is het weer tijd voor de Hel van het Noorden, oftewel Parijs Roubaix 2022. En ook deze 119e editie van Parijs-Roubaix belooft weer een afmattende tocht te worden voor de renners waarin ze o.a. 54,8 kilometer over kasseien moeten afleggen. Kan onze landgenoot Wout van Aert, die terugkeert in het peloton na zijn coronabesmetting, nu meteen dit wielermonument op zijn naam zetten? Volgens de grootste bookmaker van Vlaanderen, Unibet, is dit zeker mogelijk. Want bij Unibet wordt Wout van Aert, samen met Nederlander Mathieu van der Poel en de Deen Mads Pedersen tot de de 3 grootste kanshebbers gerekend om deze editie van de Hel van het Noorden te winnen. Dat blijkt namelijk uit de noteringen* van bookmaker Unibet voor de 119e editie van Parijs-Roubaix.

En de renners klikken vandaag, zo rond de klok van 11.00 uur, in startplaats in Compiègne in hun pedalen. Want hier vertrekken ze voor deze Franse voorjaarsklassieker die 257,2 kilometer lang is. En in deze 257,2 kilometer zitten dus liefst 54,8 kilometer aan kasseistroken. En de 3 belangrijkste en vaak beslissende stroken hiervan zijn ook nu weer Trouée d'Arenberg (nog 96 kilometer te gaan), Mons-en-Pévèle (nog 49 kilometer te gaan) en Carrefour de l'Arbre (nog 17 kilometer te gaan). Zo bereiken de renners na deze marteltocht uiteindelijk, naar verwachting zo rond 17.20 uur, de finish op de piste van Roubaix. Welke renner passeert deze finish als eerste en wint Parijs-Roubaix 2022? Je ziet het gratis livestream op internet. Want Gratislievstreams.be zocht weer voor je uit waar deze editie van de Hel van het Noorden vanmiddag, vanaf 13.30 uur, gratis livestream op internet te bekijken is:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Livestream Parijs Roubaix 2022

Ben je in het buitenland? Klik dan hier voor een alternatieve gratis livestream die ook buiten België te bekijken is.

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER EN SCOOR DUBBELE WINST MET JE EERSTE WEDDENSCHAP OP DE PLAY-OFFS VAN DE PRO LEAGUE BIJ UNIBET —

Inzetten op Parijs-Roubaix 2022? Bij Unibet profiteer je van een winstverhoging van 25% op de Hel van het Noorden.

Denk jij dat Wout van Aert vanmiddag Parijs-Roubaix aan zijn toch al indrukwekkende erelijst toevoegt? Of denk je juist dat Mathieu van der Poel of Mads Pedersen dit wielermonument wint? Wie je ook als favoriet ziet om Parijs-Roubaix 2022 te winnen, bij bookmaker Unibet zit je helemaal goed om hier op in te zetten. Want bij Unibet profiteer je namelijk altijd van hoge noteringen op alle voorjaarsklassieker. En bovendien heeft Unibet nu ook nog is een 25% winstverhoging voor je klaar staan tijdens de Hel van het Noorden (klik hier). Zo pak je nog eens 25% extra winst bovenop de volgende toch al hoge noteringen die Unibet heeft voor deze editie van Parijs-Roubaix:

  1. Mathieu van der Poel wint: 3.75 X je inzet*
  2. Mads Pedersen wint: 6.00 X je inzet*
  3. WOUT VAN AERT wint: 7.00 X je inzet*
  4. Kasper Asgreen wint: 12.00 keer je inzet*
  5. Christophe Laporte wint: 13.00 X je inzet*
  6. Stefan Küng wint: 15.00 X je inzet*
  7. Filippo Ganna wint: 19.00 X je inzet*
  8. YVES LAMPAERT wint: 23.00 X je inzet*

Dus je ziet het inzetten op een overwinning van onze landgenoot Wout van Aert als winnaar van de Parijs-Roubaix 2022 kan je bij Unibet liefst 7X je inzet opleveren. En met je gratis 25% winstverhoging die Unibet voor je heeft klaar staan tijdens deze editie van de Hel van het Noorden wordt deze winst zelf met nog 25% meer verhoogt. Heb je dus nog geen eigen Unibet account? Klik dan snel hier en maak deze nu aan. Want dan profiteer je voortaan dus altijd van hoge noteringen op alle voorjaarsklassieker en pak je bovendien een 25% winstverhoging voor je eerste inzet op de Parijs-Roubaix 2022. En voor nu alvast veel kijkplezier toegewenst tijdens deze editie van de Hel van het Noorden.

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream Waalse Pijl 2022
– Gratis livestream PSV – Ajax, finale KNVB Beker

* = Dit zijn de odds voorafgaande aan deze Franse voorjaarsklassieker. Deze veranderen uiteraard gedurende de koers afhankelijk van het koersverloop. Voor de meest actuele odds van deze editie van de Hel van het Noorden bezoek de website van bookmaker Unibet.

Gerelateerde berichten