Livestream tijdrit Olympische Spelen 2020 1080x620 Livestream Olympische tijdrit 2020

Livestream Olympische tijdrit 2020

Kan Wout van Aert onze Belgische Olympische ploeg de eerste gouden medaille bezorgen? Dat is de grote vraag als de eerste renner vanochtend, om 7.00 uur, aan de Olympische tijdrit begint. En deze individuele tijdrit, voor mannen, telt 44,2 kilometer en herbergt 846 hoogtemeters. Ideaal dus voor onze landgenoot Wout van Aert zou je denken. En zo denkt ook de grootste bookmaker van ons land, Unibet, erover. Wnat bij Unibet is Wout van Aert namelijk de topfavoriet om deze tijdrit van de Olympische Spelen in Tokio te winnen. Maar van Aert krijgt hierbij volgens Unibet wel stevige concurrentie van Filippo Ganna, Rohan Dennis, onze landgenoot Remco Evenepoel en Primoz Roglic. Dat blijkt namelijk uit de noteringen* van Unibet voorafgaand aan de Olympische tijdrit.

En de renners rijden tijdens deze Olympische tijdrit dus 44,2 kilometer. Dit doen ze in een heuvelachtige lokale ronde vlakbij de berg Fuji. Deze lokale ronde wordt 2 keer gereden en start op de Fuji International Speedway. Vanuit hier zijn de eerste 4 kilometer van de ronde in dalende lijn, waarna een vlakke kilometer de renners naar de eerste beklimming van deze lokale ronde brengt. Deze beklimming is goed voor een kleine 5 kilometer klimmen tegen 4,5% stijgingspercentage. Na de afdaling van deze beklimming rijden de renners vervolgens weer het circuit van de de Fuji International Speedway. En hier klimmen ze naar de Pit Lane. Dat is goed voor 2 kilometer klimmen tegen gemiddeld weer 4,5% stijgingspercentage. Eenmaal bovenop brengt een glooiende sectie van zo'n 2 kilometer naar de eerste doorkomst aan de finishlijn. Maar de renners moeten nu dus nog voor de tweede keer deze zelfde lokale rond afleggen. Welke renner doet dit in de snelste tijd en wint deze Olympische tijdrit bij de mannen? Je ziet het gratis livestream op internet. Want Gratislivestreams.be zocht weer voor je uit waar deze tijdrit van de Olympische Spelen vanochtend gratis livestream op internet te bekijken is:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Livestream Olympische tijdrit 2020

Ben je in het buitenland? Klik dan hier voor een alternatieve gratis livestream die ook buiten België te bekijken is.

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER EN KRIJG EEN OFFICIEEL RODE DUIVELS SHIRT ALS GESCHENK BIJ EEN ABONNEMENT OP SPORT/VOETBAL MAGAZINE MET KORTING —

Inzetten op de Olympische tijdrit? Bij Unibet krijg een winstverhoging van liefst 25% als geschenk.

Denk jij te weten welke renner er vanochtend de snelste is tijdens deze tijdrit van de Olympische Spelen? Zo ja, plaats hier dan een (live) weddenschap op bij de grootste bookmaker van ons land, Unibet. Want bij Unibet profiteer je namelijk altijd van de hoogste noteringen op al het wielrennen. En bovendien heeft Unibet nu ook nog eens een 25% winstverhoging voor je klaar staan tijdens de Olympische tijdrit (klik hier). Zo profiteer je van nog eens 25% extra winst bovenop de volgende toch al hoge noteringen die Unibet heeft voor deze tijdrit van de Olympische Spelen 2020:

  1. WOUT VAN AERT wint: 2.40 keer je inzet*
  2. Filippo Ganna wint: 4.25 keer je inzet*
  3. Rohan Dennis wint: 5.50 keer je inzet*
  4. REMCO EVENEPOEL wint: 7.50 keer je inzet*
  5. Primoz Roglic wint: 10.00 keer je inzet*
  6. Tom Dumoulin wint: 17.00 keer je inzet*
  7. Brandon McNulty wint: 21.00 keer je inzet*
  8. Kasper Asgreen wint: 26.00 keer je inzet*

Dus je ziet het, dat zijn inderdaad de hoogste noteringen van alle bookmakers in België voor deze Olympische tijdrit. Heb je dus nog geen Unibet account? Klik dan snel hier en maak deze nu aan. Want dan profiteer je voortaan dus altijd van de hoogste noteringen op alle wielerkoersen en pak je bovendien een 25% winstverhoging voor je eerste weddenschap op de Olympische tijdrit. En voor nu alvast veel kijkplezier toegewenst bij deze tijdrit van de Olympische Spelen 2020.

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream van alle Vuelta 2021 ritten
– Gratis livestream Clásica San Sebastián 2021

* = Dit zijn de odds voorafgaande aan de Olympische tijdrit. Deze veranderen uiteraard gedurende de koers afhankelijk van het koersverloop. Voor de actuele odds voor deze tijdrit bezoek de website van bookmaker Unibet.

Banner Bwin Livestream Olympische tijdrit 2020

Gerelateerde berichten