Livestream X2O veldrit Herentals 1080x620 Livestream Herentals Crosst, kijk de X2O veldrit in Herentals live

Livestream Herentals Crosst, kijk de X2O veldrit in Herentals live

Met de Herentals Crosst 2022 zijn we vanmiddag, om 15.00 uur, alweer aan de vijfde manche van de X2O trofee toe. En Toon Aerts verdedigt tijdens deze ongetwijfeld plezante veldrit zijn leidersplaats in het X2O klassement. Bovendien zien we vanmiddag ook Wout van Aert en Thomas Pidcock aan de start staan van deze editie van de Herentals crosst, die ook als generale repetitie voor het BK veldrijden geldt. Kan Wout van Aert tijdens deze mooie X2O veldrit opnieuw laten zien dat hij op dit moment de beste cyclocrosser is? Volgends de grootste bookmaker van ons land, Unibet, is de kans hierop groot. Want bij Unibet is namelijk Wout van Aert de topfavoriet om deze veldrit te winnen. Maar mocht van Aert een mindere dag of materiaalpech hebben, dan ziet Unibet ook zo maar Thomas Pidcock, Toon Aerts, Eli Iserbyt of Michael Vanthourenhout er met de dagzege van doorgaan in Herentals. Dat blijkt namelijk uit de noteringen van Unibet voor deze editie van de Herentals Crosst. En het parcours van deze editie van de Herentals Crosst is ten opzichte van vorig jaar met 0,8 kilometer ingekort tot 2,7 kilometer. Wel is net zoals vorig jaar de befaamde Skiberg weer de scherprechter. Alleen wordt de beklimming van deze Skiberg nu in omgekeerde volgorde aangedaan. De renners zullen namelijk eerst naar boven moeten lopen. En, na de afdaling, volgt dan de beklimming op de fiets. Maar, ondanks deze wijzigingen in het parkoers, blijft de eigenheid van deze veldrit dus wel behouden. We kunnen dan ook opnieuw een zware cross verwachten. Maakt Wout van Aert zijn favorietenrol waar in deze zware cross? Je ziet gratis livestream op internet. Want Gratislivestreams.be zocht weer voor je uit waar de Herentals Crosst 2022 vanmiddag gratis livestream op internet te kijken is:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Livestream Herentals Crosst, kijk de X2O veldrit in Herentals live

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER EN SCOOR DUBBELE WINST MET JE EERSTE WEDDENSCHAP OP ONZE EIGEN PRO LEAGUE BIJ BOOKMAKER UNIBET —

Inzetten op de Herentals Crosst 2022? Bij Unibet profiteer je van een winstverhoging van 25% op deze veldrit.

Heb jij een goed idee welke veldrijder er vanmiddag deze mooie veldrit in Herentals wint? Zo ja, zet hier dan (live) op in bij de grootste bookmaker van Vlaanderen, Unibet. Want bij Unibet profiteer je namelijk van een winstverhoging van 25% voor je eerste inzet op de Herentals Crosst 2022. Zo maak je kans op nog een 25% meer winst bovenop de volgende hoge odds die Unibet sowieso al heeft voor deze plezante veldrit:

Dus je ziet het, dat zijn inderdaad mooie en hoge odds van bookmaker Unibet voor deze editie van de cyclocross in Herentals. Heb je dus nog geen eigen Unibet account? Klik dan snel hier en maak deze nu aan. Want dan profiteer je voortaan dus altijd van de hoogste odds op alle veldritten en pak je bovendien een 25% winstverhoging voor je eerste inzet op deze plezante veldrit in Herentals. En voor nu alvast veel kijkplezier toegewenst bij de Herentals Crosst 2022.

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream WK veldrijden 2022
– Gratis livestream BK veldrijden 2022, kijk het Belgisch Kampioenschap live

Banner Bwin Livestream Herentals Crosst, kijk de X2O veldrit in Herentals live

Gerelateerde berichten