Livestream Clasica San Sebastian 1080x620 Livestream Clásica San Sebastián 2021

Livestream Clásica San Sebastián 2021

De Clásica San Sebastián 2021 wordt vandaag weer gereden in het Baskenland. En de renners leggen tijdens deze mooie Spaanse koers vandaag 223,5 kilometer af. En onderweg worden er 7 bergtoppen bedwongen. Dat moet dus wel spektakel gaan opleveren in het Baskenland! Wie wordt de opvolger van Remco Evenepoel als winnaar van deze plezante wielrenklassieker? Dat is vanmiddag de grote vraag. Zeker is in elk geval wel dat bij de grootste bookmaker van Vlaanderen, Unibet, vanmiddag Julian Alaphilippe, Bauke Mollema, Egan Bernal, Adam Yates en Jonas Vingegaard als de 5 grootste kanshebbers worden gezien om deze deze mooie Spaanse wielrenklassieker te winnen. Dat blijkt namelijk uit de noteringen* van bookmaker Unibet voor de Clásica San Sebastián 2021.

En de renners vandaag in hun pedalen in Donostia. Vanuit hier zijn de eerste 60 kilometer van deze koers glooiend. En dan bereiken de renners de eerste beklimming van de dag. Dat is namelijk de Azkarate die over 4,3 kilometer met gemiddeld 7,3% omhoog loopt. Eenmaal op de top volgt een afdaling waarna de 2 volgende beklimmingen elkaar snel opvolgen. Dat zijn namelijk de Urraki (8,6 kilometer klimmen tegen gemiddeld 6,9% stijgingspercentage) en de Alkiza (4,4 kilometer klimmen tegen gemiddeld 6,2% stijgingspercentage). Na de afdaling van deze derde klim van de dag volgt vervolgens een glooiend middengedeelte van zo'n 50 kilometer. Hierna bereiken de renners de volgende beklimming van de Clásica San Sebastián. Dat is namelijk de Jaizkibel. Deze stijgt over 6,9 kilometer met gemiddeld 6,2%. Na de afdaling van deze beklimming is de rit 7 kilometer lang redelijk vlak waarna de volgende beklimming alweer op de renners wacht.

Deze voorlaatste beklimming van deze wielrenklassieker is namelijk de brute beklimming van de Erlaitz. Deze is met 3,8 kilometer weliswaar niet heel lang maar stijgt wel met gemiddeld 10,6%(!). Vervolgens brengt de afdaling van deze beklimming en ene vlak gedeelte van de rit de renners naar San Sebastián, waar ze voor het eerst de finish passeren. Maar finishen doen de renners nog niet. Nee, want ze draaien namelijk eerst nog een laatste lokale ronde van 18 kilometer op. Deze begint vlak maar brengt de renners al snel op de laatste beklimming van de dag. Dat is namelijk de Murgil-Tontorra. Deze is met 2,1 kilometer klimmen opnieuw niet echt lang, maar stijgt wel weer met gemiddeld 10,1%. Eenmaal bovenop hebben de renners nog 7,3 kilometer te gaan, waarbij de eerste 4,3 kilometer een afdaling is en de rest over vlakke en rechte wegen naar de finish in San Sebastián gaan. Welke renner passeert deze finish als eerste en wint deze mooie Baskische wielerklassieker? Je ziet het weer gratis livestream op internet. Want Gratislivestreams.be zocht voor je uit waar de Clásica San Sebastián 2021 gratis livestream op internet te kijken is:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Livestream Clásica San Sebastián 2021

Ben je in het buitenland? Klik dan hier voor een alternatieve gratis livestream die ook buiten België te bekijken is.

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER EN KRIJG EEN OFFICIEEL RODE DUIVELS SHIRT ALS GESCHENK BIJ EEN ABONNEMENT OP SPORT/VOETBAL MAGAZINE MET KORTING —

Inzetten op de Clásica San Sebastián 2021? Bij Unibet profiteer je van een winstverhoging van 25%.

Heb jij een goed idee welke renner er vanmiddag de opvolger wordt van Remco Evenepoel als winnaar van deze Spoaanse wielrenklassieker? Zo ja, plaats hier dan een (live) weddenschap op bij de grootste bookmaker van ons land, Unibet. Want bij bookmaker Unibet profiteer je namelijk altijd van de hoogste noteringen op alle wielrenklassiekers. En daarnaast heeft Unibet nu ook nog eens een 25% winstverhoging klaar staan tijdens de Clásica San Sebastián 2021. Zo pak je nog eens 25% extra winst bovenop de volgende toch al hoge odds die Unibet heeft voor deze mooie Baskische voorjaarsklassieker:

  1. Jualian Alaphilippe wint: 4.00 keer je inzet*
  2. Bauke Mollema wint: 5.50 keer je inzet*
  3. Egan Bernal wint: 7.50 keer je inzet*
  4. Adam Yates wint: 13.00 keer je inzet*
  5. Jonas Vingegaard wint: 15.00 keer je inzet*
  6. Dan Martin wint: 21.000 keer je inzet*
  7. Diego Ulissi wint: 21.00 keer je inzet*
  8. Gianni Moscon wint: 23.00 keer je inzet*

Dus je ziet het weer, dat zijn inderdaad de hoogste odds van alle bookmakers in Vlaanderen voor deze Baskische wielrenklassieker. Heb je dus nog geen eigen Unibet account? klik dan snel hier om deze nu aan te maken. Want dan profiteer je voortaan dus altijd van de hoogste noteringen op alle koersen en pak je bovendien een 25% winstverhoging voor je inzet op de Clásica San Sebastián 2021. En voor nu alvast veel kijkplezier toegewenst bij deze mooie Baskische wielrenklassieker.

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream van alle Vuelta 2021 ritten
– Gratis livestream Eupen – Anderlecht, Pro League

* = Dit zijn de odds voorafgaande aan de Clásica San Sebastián 2021. Deze veranderen uiteraard gedurende de koers afhankelijk van het koersverloop. Voor de actuele odds voor deze mooie Baskische wielrenklassieker bezoek de website van bookmaker Unibet.

Gerelateerde berichten