Livestream Brabantse Pijl 1080x618 Livestream Brabantse Pijl 2022

Livestream Brabantse Pijl 2022

Vanmiddag staat de Brabantse Pijl 2022 op het programma. Dat beloofd dus weer een mooie Belgische wierenklasssieker op te gaan leveren. Want de renners beginnen vanmiddag, om 12.30 uur, aan een afmattingstocht van 204,8 kilometer waarin ze ook over 25 korte, maar venijnige hellingen heen moeten. Welke renner wint er dit jaar de Brabantse Pijl? Is het onze landgenoot Remco Evenepoel? Of wellicht de Fransman Julian Alaphilippe die ook weer van de partij is? Dat is woensdagmiddag, naar verwachting zo rond 17.30 uur als de renners aankomen in Overijse, de grote vraag. Volgens de grootste bookmaker van België, Unibet, zijn in elk geval inderdaad Remco Evenepoel en Julian Alaphilippe de 2 topfavorieten om deze Brabantsew wielrenklassieker te winnen. Maar, mochten Evenepoel en Alaphilippe het niet redden, dan ziet Unibet ook zo maar Thomas Pidcock, Michael Matthews of Benoit Cosnefroy er met de overwinning van de Brabantse Pijl 2022 vandoor gaan. Dat blijkt namelijk uit de noteringen van bookmaker Unibet voor deze Brabantse voorjaarsklassieker.

En in de eerste 120 kilometer van deze editie van deze editie van de Brabantse Pijl koersen de renners weliswaar over 6 hellingen, maar is er verder nog niet al teveel aan de hand. Vervolgens koerst het peloton via de Hertstraat, Moskesstraat, Holstheide en S-Bocht door naar de eerste doorkomst aan de streep. Maar dan zijn ze er nog lang niet. Nee, want na deze eerste doorkomst over de streep wacht er voor de renners nog een lokale ronde van 21,9 kilometer op de renners, die 3 keer moet worden afgelegd. En in deze lokale ronde gaan de renners elke keer achtereenvolgens over de Hagaard, de Hertstraat, de Moskesstraat, de Holstheide en de S-Bocht heen. En die S-Bocht ligt op 200 meter van de streep in Overijse. Welke renner passeert deze streep als eerste en wint de Brabantse Pijl 2022? Je ziet het gratis livestream op internet. Want Gratislivetsreams.be zocht weer voor je uit waar deze mooie Brabantse voorjaarsklassieker vanmiddag, vanaf 15.00 uur, gratis livestream op internet te bekijken is:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Livestream Brabantse Pijl 2022

Ben je in het buitenland? Klik dan hier voor een alternatieve gratis livestream die ook buiten België te bekijken is.

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK HIER EN PAK 50% EXTRA WINST MET JE COMBI WEDDENSCHAP OP DE EUROPESE VOETBALMATCHES VAN DEZE WEEK —

Inzetten op de Brabantse Pijl? Bij Unibet profiteer je van een winstverhoging van 25% voor deze Brabantse voorjaarsklassieker.

Denk jij dat onze landgenoot Remco Evenepoel vanmiddag zijn favorietenrol waarmaakt en de Brabantse Pijl 2022 wint? Zo ja, zet hier dan (live) op in bij de grootste bookmaker van ons land, Unibet. Want bij Unibet profiteer je namelijk altijd van hoge odds op alle koersen. En bovendien heeft Unibet nu ook nog een 25% winstverhoging voor je klaar staan tijdens de Brabantse Pijl 2022 (klik hier). Zo pak je nog 25% extra winst bovenop de volgende toch al hoge quoteringen die Unibet heeft voor deze Brabantse voorjaarsklassieker:

  1. REMCO EVENEPOEL wint: 5.00 X je inzet
  2. Julian Alaphilippe wint: 5.50 X je inzet
  3. Thomas Pidcock wint: 7.00 X je inzet
  4. Michael Matthews wint: 11.00 X je inzet
  5. Benoit Cosnefroy wint: 12.00 X je inzet
  6. Marc Hirschi wint: 15.00 X je inzet
  7. DYLAN TEUNS wint: 17.00 X je inzet
  8. Matteo Trentin wint: 23.00 X je inzet

Dus je ziet het, inzetten op onze landgenoot Remco Evenepoel als winnaar van het deze altijd plezante voorjaarsklassieker levert je bij Unibet liefst 5X je inzet op als Evenepoel inderdaad deze koers wint. En met je gratis 25% winstverhoging voor deze voorjaarsklassieker, verhoog je deze winst dus nog is met 25% extra. Heb je dus nog geen Unibet account? Klik dan snel hier en maak deze nu aan. Want dan profiteer je voortaan dus altijd van hoge noteringen op alle koersen en pak je bovendien een 25% winstverhoging voor je eerste inzet op de Brabantse Pijl 2022. En voor nu alvast veel kijkplezier toegewenst bij deze mooie voorjaarsklassieker door Belgisch Brabant.

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream Atlético Madrid – Manchester City, 1/4e finale Champions League
– Gratis livestream Parijs-Roubaix 2022

* = Dit zijn de odds voorafgaande aan de brabantse Pijl 2022. Deze veranderen uiteraard gedurende de koers afhankelijk van het koersverloop. Voor de meest actuele odds van deze Brabantse voorjaarsklassieker bezoek de website van bookmaker Unibet.

Gerelateerde berichten