Livestream Belgisch Kampioenschap wielrennen 2020 1080x620 Livestream BK wielrennen 2020

Livestream BK wielrennen 2020

Slechts 2 dagen nadat het peloton in Parijs arriveerde staat vanmiddag alweer het BK wielrennen 2020 op het programma. Wie wordt de opvolger van Tom Merlier als Belgisch Kampioen wielrennen? Of volgt Merlier zichzelf op? Dat is dinsdagmiddag de grote vraag. Wat in elk geval wel zeker is, is dat bij de grootste bookmaker van België, Unibet, vanmiddag Tim Merlier, Jasper Stuyven, Greg van Avermaet, Jasper Philipsen en Yves Lampaert als de 5 grootste kanshebbers worden gezien om het Belgisch Kampioenschap wielrennen te winnen. Dat blijkt namelijk uit de noteringen van Unibet voor het BK Wielrennen 2020. En het startsein van het BK wielrennen zal dit jaar, zo rond 12.00 uur, worden gegeven op de |Grote Markt in Halle. Vanuit hier rijden de renners via o.a. Geraardsbergen (de muur van Geraardsbergen), Oudenaarde Wortegem-Petegem, Waregem, Deerlijk en Zwevegem naar Anzegem. En in Anzegem wacht de renners vervolgens nog 7 plaatselijke rondes van 18,8 kilometer. Zo leggen de renners in totaal liefst 235,8 kilometer af. Wie legt deze 235,8 kilometers als snelste af en wordt de nieuwe Belgisch Kampioen wielrennen? Je ziet het gratis livestream op internet. Want Gratislivestremas.be zocht weer voor je uit waar het BK wielrennen 2020 gratis livestream op internet te kijken is:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Livestream BK wielrennen 2020

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER EN PAK MAAR LIEFST 10X JE INZET ALS CLUB BRUGGE ZONDAG WINT VAN CERCLE IN DE BRUGSE DERBY —

Inzetten op het BK wielrennen 2020? Bij Unibet profiteer je van de hoogste odds

Denk jij zeker te weten wie er dinsdagmiddag de nieuwe Belgisch Kampioen wielrennen wordt? Zo ja, zet hier dan op in bij de grootste bookmaker van ons land, Unibet. Want bij Unibet profiteer je namelijk van de hoogste odds op alle wielerwedstrijden. Zo zijn de belangrijkste noteringen voor het BK wielrennen 2020 bij Unibet als volgt:

  1. Tim Merlier wint: 4.50 keer je inzet.
  2. Jasper Stuyven wint: 6.00 keer je inzet.
  3. Greg van Avermaet wint: 8.00 keer je inzet.
  4. Jasper Philipsen wint: 10.00 keer je inzet.
  5. Yves Lampaert wint: 13.00 keer je inzet.

Dus je ziet het, dat zijn inderdaad de hoogste noteringen van België voor het BK wielrennen. Heb je dus nog geen Unibet account? Klik dan snel hier en maak deze nu aan. Want dan profiteer je voortaan dus altijd van de hoogste noteringen op alle wielerwedstrijden. En voor nu alvast veel kijkplezier toegewenst bij het BK wielrennen 2020.

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream WK tijdrijden 2020
– Gratis livestream van alle BinckBank Tour 2020 ritten

Banner Bwin Livestream BK wielrennen 2020

Gerelateerde berichten