Livestream Axencross veldrit 2021 1080x620 Livestream Azencross Loenhout, kijk de X20 veldrit in Loenhout live

Livestream Azencross Loenhout, kijk de X20 veldrit in Loenhout live

De Azencross in Loenhout is normaliter dé feestcross bij uitstek! Maar, door de coronamaatregelen geldt er dit jaar helaas een publieksverbod in de Noorderkempen. Laten we dus dan maar hopen dat de Azencross, vanmiddag, vanaf 15.00 uur, extra spannend crossen oplevert tijdens deze plezante veldrit! Maar ook of dit gaat lukken is natuurlijk maar zeer de vraag, want door de dominantie van Wout van Aert is dit natuurlijk ook geen sinecure. En, zo denkt ook de grootste bookmaker van ons land, Unibet, erover. Want bij Unibet is namelijk Wout van Aert de absolute topfavoriet om deze veldrit te winnen. Maar mocht van Aert een mindere dag hebben, dan ziet Unibet ook zo maar Elis Iserbyt, Toon Aerts, Michael vanthourenhout of Quinten Hermans er met de dagzege van doorgaan in Loenhout. Dat blijkt namelijk uit de noteringen van Unibet voor deze editie van de Azencross. En met de Azencross kan het altijd 2 kanten uit. Zo herinneren we ons edities waarbij het ploeteren in de modder was tussen Niels Albert en Sven Nys. Maar even goed zagen we wel eens een halve massasprint, zoals in 2015 achter Tom Meeusen. Kortom, dit beloofd weer een plezante en onvoorspelbare veldrit te worden! En daarom zocht Gratislivestreams.be weer voor je uit waar de Azencross in Loenhout vanmiddag gratis livestream op internet te bekijken is:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Livestream Azencross Loenhout, kijk de X20 veldrit in Loenhout live

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER EN PAK DAGELIJKS EEN 25% WINSTVERHOGING VOOR JE INZET OP HET WK DARTS 2022 BIJ BOOKMAKER UNIBET —

Inzetten op de Azencross Loenhout 2021? Bij Unibet profiteer je van een winstverhoging van 25% op deze veldrit.

Heb jij een goed idee welke veldrijder er vanmiddag de Azencross in Loenhout 2021 wint? Zo ja, plaats zet hier dan (live) op in bij de grootste bookmaker van Vlaanderen, Unibet. Want bij Unibet profiteer je namelijk van een winstverhoging van 25% voor je eerste inzet op de Azencross Loenhout 2021. Zo maak je kans op nog een 25% meer winst bovenop de volgende hoge odds die Unibet sowieso al heeft voor deze plezante veldrit:

 

Dus je ziet het, dat zijn inderdaad mooie en hoge odds van bookmaker Unibet voor de Azencross veldrit. Heb je dus nog geen eigen Unibet account? Klik dan snel hier en maak deze nu aan. Want dan profiteer je voortaan dus altijd van de hoogste odds op alle veldritten en pak je bovendien een 25% winstverhoging voor je eerste inzet op de Azencross in Loenhout. En voor nu alvast veel kijkplezier toegewenst bij de Azencross Loenhout 2021.

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream van alle PDC WK Darts 2022 dartsmatches
– Gratis livestream GP Sven Nys 2022, kijk de X20 veldrit Baal live

Gerelateerde berichten