Livestream Amstel Gold Race 1080x620 Livestream Amstel Gold Race 2022

Livestream Amstel Gold Race 2022

Niet na, maar voor Parijs-Roubaix, staat deze vandaag de Amstel Gold Race 2022 op het programma. En dat deze Nederlandse wielrenklassieker nu al op het schema staat heeft alles te maken met de Franse presidentsverkiezingen. Want, hierdoor is Parijs-Roubaix verplaatst naar volgende week en wordt AGR dus deze zondag al gereden. En we geven toe, dat is even wennen, maar we krijgen er vandaag ongetwijfeld wel een plezante koers voorgeschoteld. Helaas wel nog zonder onze landgenoot Wout van Aert, want hij is wel weer in training na zijn corona besmetting, maar richt zich op Parijs-Roubaix voor zijn terugkeer in het peloton.

En nu van Aert er niet bij is, lijkt Mathieu van der Poel, na zijn eerdere winst in de Ronde van Vlaanderen, ook de grootste kanshebber om de Amstel Gold Race 2022 te winnen. Maakt Nederlander van der Poel inderdaad zijn favorietenrol waar en wint hij AGR 2022? Volgens de grootste bookmaker van Vlaanderen, Unibet, is Mathieu van der Poel in elk geval de topfavoriet om de Ronde van Vlaanderen 2022 te winnen. Maar, mocht de Hollander het niet redden, dan ziet Unibet ook de Brit Thomas Pidcock, de Australiër Michael Matthews, de Sloveen Matej Mohorič en de Fransman Christophe Laporte, als goede kanshebbers om deze editie van de Amstel Gold Race te winnen. Dat blijkt namelijk uit de noteringen* van bookmaker Unibet voor de 56e editie van deze Nederlandse voorjaarsklassieker.

En nadat de Amstel Gold Race in 2020 niet werd gereden vanwege corona en in 2021 op een lokale omloop werd verreden vanwege datzelfde corona, keer AGR nu weer terug op zijn vertrouwde parcours. Dat betekent dus weer als vanouds constant draaien en keren door de Limburgse heuvels. Want Nederland biljartvlak? Vergeet het! De renners haspelen tussen Maastricht en Valkenburg in 254,1 kilometer over maar liefst 33 hellingen heen. Op de kleine en vaak smalle wegeltjes betekent dat: constant op-en-af, constant draaien-en-keren. En deze Nederlandse voorjaarsklassieker bestaat eigenlijk uit 4 delen: een lange aanloop tussen start- en aankomststad, gevolgd door 3 steeds kleiner wordende lussen.

Zo bereiken de renners uiteindelijk de finale van de koers, die wordt ingeleid door de loodzware Keutenberg (stijgingspercentage tot 22%!). Hierna volgt al snel de derde en laatste beklimming van de Cauberg, of Philippe Gilbert-berg, op 24 kilometer van de finish. Maar, voor de renners deze finish bereiken, wacht eerst nog de Geulhemmerberg en de laatste helling van de dag, de Bemelerberg. En de top van deze Bemelerberg ligt op 6 kilometer van de finish. Welke renner passeert deze finish als eerste en wint de Amstel Gold Race 2022? Je ziet het gratis livestream op internet. Want Gratislievstreams.be zocht weer voor je uit waar de AGR vanmiddag, vanaf 13.00 uur, gratis livestream op internet te kijken is:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Livestream Amstel Gold Race 2022

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER OM GRATIS DE EERSTE GOAL TE VOORSPELLEN BIJ DE PREMIER LEAGUE TOPPER MANCHESTER CITY – LIVERPOOL EN WIN 25.000 EURO CASH —

Inzetten op de Amstel Gold Race 2022? Bij Unibet profiteer je van een winstverhoging van 25% op de mooiste koersen.

Denk jij dat Mathieu van der Poel zondagmiddag zijn favorietenrol waarmaakt en Wout van Aert opvolgt als winnaar van AGR? Zo ja, zet hier dan (live) op in bij bookmaker Unibet. Want bij Unibet profiteer je namelijk altijd van hoge noteringen op alle voorjaarsklassieker. En bovendien heeft Unibet nu ook nog is een 25% winstverhoging voor je klaar staan tijdens de Amstel Gold Race 2022 (klik hier). Zo pak je nog eens 25% extra winst bovenop de volgende toch al hoge noteringen die Unibet heeft voor deze editie van AGR:

  1. Mathieu van der Poel wint: 2.75 X je inzet*
  2. Thomas Pidcock wint: 5.50 X je inzet*
  3. Michael Matthews wint: 8.50 X je inzet*
  4. Matej Mohoric wint: 15.00 keer je inzet*
  5. Christophe Laporte wint: 19.00 X je inzet*
  6. Benoît Cosnefroy wint: 23.00 X je inzet*
  7. Valentin Madouas wint: 26.00 X je inzet*
  8. Kasper Asgreen wint: 34.00 X je inzet*
  9. Andrea Bagioli wint: 34.00 X je inzet*
  10. Marc Hirschi wint: 34.00 X je inzet*

Dus je ziet het inzetten op een overwinning van topfavoriet Mathieu van der Poel als winnaar van de Amstel gold race 2022 kan je bij Unibet bijna 3X je inzet opleveren. En met je gratis 25% winstverhoging die Unibet voor je heeft klaar staan tijdens deze editie van AGR wordt deze winst zelf met nog 25% meer verhoogt. Heb je dus nog geen eigen Unibet account? Klik dan snel hier en maak deze nu aan. Want dan profiteer je voortaan dus altijd van hoge noteringen op alle voorjaarsklassieker en pak je bovendien een 25% winstverhoging voor je eerste inzet op de Amstel Gold Race 2022. En voor nu alvast veel kijkplezier toegewenst tijdens deze editie van de Amstel gold Race.

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream Brabantse Pijl 2022
– Gratis livestream van alle Nederlandse Eredivisie matches

* = Dit zijn de odds voorafgaande aan AGR. Deze veranderen uiteraard gedurende de koers afhankelijk van het koersverloop. Voor de meest actuele odds van deze Hollandse voorjaarsklassieker bezoek de website van bookmaker Unibet.

Gerelateerde berichten