Livestream Amstel Gold Race 1080x620 Livestream Amstel Gold Race 2021

Livestream Amstel Gold Race 2021

vorig jaar ging die vanwege corona niet door, maar vanmiddag, om 12.15 uur stappen de renners wel op de fiets voor de Amstel Gold Race 2021. En deze editie van deze enigste Nederlandse wielrenklassieker zal behoorlijk anders zijn als normaal. Want, omdat publiek geweerd wordt bij de koers, rijden de renners deze keer 12 lokale rondes van 16,9 kilometer om vervolgens af te sluiten met een laatste lokale ronde van 15,8 kilometer. Welke renner wint deze aangepaste editie van de Amstel Gold Race? Dat is zondagmiddag de grote vraag. In elk geval is wel zeker dat bij de grootste bookmaker van ons land, Unibet, Wout van Aert, Julian Alaphilippe, Primoz Roglic, Thomas Pidcock, Marc Hirschi en Michael Matthews als de 6 grootste kanshebbers worden gezien om deze deze enigste Nederlandse wielrenklassieker te winnen. Dat blijkt namelijk uit de odds van Unibet voor de Amstel Gold Race 2021.

En de renners rijden in deze editie van de Amstel Gold Race dus eerst 12 lokale rondes van 16,9 kilometer. In deze 12 lokale rondes moeten ze elke keer over de Geulhemmerberg (1 kilometer klimmen à 5%), Bemelerberg (900 meter klimmen à 4,5%) en de Cauberg (800 meter klimmen à 6,5%) heen. Hierna volgt dus nog een laatste lokale ronde van 15,8 kilometer. In deze laatste ronde ontbreekt de Cauberg, maar fietsen de renners wel weer over de Geulhemmerberg en de Bemelerberg heen. Eenmaal bovenop de Bemelerberg zijn er vervolgens nog 6 kilometer te gaan tot aan de finish in Vilt. Welke renner passeert deze finish als eerste en wint deze mooie Nederlandse voorjaarsklassieker? Je ziet het gratis livestream op internet. Want Gratislivestreams.be zocht weer voor je uit waar de Amstel Gold Race 2021 gratis livestream op internet te kijken is:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Livestream Amstel Gold Race 2021

Gokje wagen op de Amstel Gold Race 2021? Bij Unibet profiteer je van een winstverhoging van 25%.

Denk jij te weten welke renner er vanmiddag het rapst is en deze Nederlandse voorjaarsklassieker wint? Zo ja, zet hier dan op in bij de grootste bookmaker van ons land, Unibet. Want bij Unibet profiteer je namelijk altijd van de hoogste odds op alle koersen. En bovendien heeft Unibet nu ook nog eens een 25% winstverhoging klaar staan voor je tijdens de Amstel Gold Race 2021. Zo pak je nog eens 25% extra winst bovenop de volgende toch al hoge odds die Unibet heeft voor deze enigste Nederlandse voorjaarsklassieker:

  1. Wout van Aert wint: 4.50 keer je inzet
  2. Julian Alaphilippe wint: 7.00 keer je inzet
  3. Primoz Roglic wint: 8.00 keer je inzet
  4. Thomas Pidcock wint: 9.00 keer je inzet
  5. Marc Hirschi wint: 15.00 keer je inzet
  6. Michael Matthews wint: 15.00 keer je inzet

Je ziet het dus, Unibet heeft inderdaad weer de hoogste noteringen van alle bookmakers in ons land voor deze voorjaarsklassieker. Heb je dus nog geen eigen Unibet account? klik dan snel hier en maak deze nu aan. Want dan profiteer je voortaan dus altijd van de hoogste noteringen op alle wielrenklassieker en pak je bovendien een 25% winstverhoging voor je inzet op de Amstel Gold Race 2021. En voor nu alvast veel kijkplezier toegewenst bij deze enigste Nederlandse wielrenklassieker.

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream Waalse Pijl 2021
– Gratis livestream van alle Jupiler Pro League matches

2021 BE Football Euros Generic 728x90 AFF BE NL profit boost TEST Livestream Amstel Gold Race 2021

Gerelateerde berichten