Livestream Koninginnenrit Giro 2020 1080x620 Kijk hier livestream naar alle Giro 2020 ritten

Kijk hier livestream naar alle Giro 2020 ritten

De Koninginnenrit, zo kunnen we rit 18 van de Giro 2020 die vandaag wordt verreden toch wel omschrijven. Want met o.a. de mythische Stelvio in het parcours is dit natuurlijk een loodzware bergrit. En die mythische Alpenreus is ook nog is de Cima Coppi van deze Giro, oftewel de hoogste top van de ronde. Een dag lijkt het dus voor de klassementsrenners om zich zeker te laten zien. Vandaar ook dat bij de grootste bookmaker van Vlaanderen, Unibet, vanmiddag Tao Geoghgan Hart, Wilco Kelderman, Jai Hindley, Ben o'Connor en Vincenzo Nibali als de 5 grootste kanshebbers worden gezien om deze achttiende rit van de Ronde van Italië te winnen. Dat blijkt namelijk uit de noteringen van bookmaker Unibet voor rit `18 van de Ronde van Italië.

En de renners gaan vandaag dut over de Stelvio heen, maar voor ze daar zijn beklimmen ze ook al 2 hoge bergen. Dat zijn namelijk de Campo Carlo Magno (tweede categorie) en de Passo Castrin (eerste categorie). Na de afdaling van deze tweede beklimming van de dag hebben de renners er 90 kilometers, van deze 207 kilometer lange rit, opzitten. Hierna volgt een gedeelte van zo'n 55 kilometer wat vooral vals plat oploopt. En dan komen de renners bij de mythische Stelvio aan. De renner beklimmen deze Stelvio van de meest fotogenieke kant met een eindeloze opeenvolging van haarspeldbochten in de laatste kilometers. Al met al komt deze beklimming van de Stelvio zo uit op 24,7 kilometer klimmen tegen 7,5% stijgingspercentage gemiddeld. Maar ook eenmaal bovenop de Stelvio is het nog niet gedaan met deze achttiende rit van de Giro 2020. Nee want dan volgt nog de afdaling en de slotklim van de dag. Deze slotklim van de dag is de Torri di Fraele (eerste categorie) die de renners beklimmen tot aan de Cancanodam. Al met al is deze slotklim goed voor 11,4 kilometer klimmen tegen 5% stijgingspercentage gemiddeld. Wie bereikt er hier de finish bij de Cancanodam als eerste en wint deze Koninginnenrit van de Giro 2020? Je ziet het gratis livestream op internet. Want Gratislivestreams.be zocht weer voor je uit waar deze achttiende rit van de Ronde van Italië vanmiddag gratis livestream op internet te bekijken is:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Kijk hier livestream naar alle Giro 2020 ritten

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER EN PAK MAAR LIEFST 10X JE INZET ALS STANDARD VANAVOND WINT VAN RANGERS IN DE EUROPA LEAGUE —

Inzetten op de achttiende rit van de Giro 2020? Bij Unibet profiteer je van de hoogste odds.

Denk jij een goed idee te hebben welke renner vanmiddag de winnaar van deze achttiende Giro rit wordt? Zo ja, zet hier dan (live) op in bij de grootste bookmaker van Vlaanderen, Unibet. Want bij Unibet profiteer je namelijk altijd van de hoogste odds op alle wielerwedstrijden. Zo zijn de belangrijkste noteringen voor deze Koninginnenrit van de Giro d'Italia 2020 bij Unibet als volgt:

  1. Tao Geoghegan Hart: 2.50 keer je inzet.
  2. Wilco Kelderman wint: 7.50 keer je inzet.
  3. Ben O'Connor wint: 7.50 keer je inzet.
  4. Jai Hindley wint: 8.00 keer je inzet.
  5. Vincenzo Nibali wint: 9.00 keer je inzet.

Dus je ziet het, dat zijn inderdaad de hoogste noteringen van ons land voor deze achttiende rit van de Giro. Heb je dus nog geen Unibet account? Klik dan snel hier om deze nu aan te maken. Want dan profiteer je voortaan dus altijd van de hoogste odds op alle wielerwedstrijden. En voor nu alvast veel kijkplezier toegewenst bij de Koninginnenrit van de Giro 2020.

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream van alle Vuelta 2020 ritten
– Gratis livestream Driedaagse Brugge-De Panne 2020

Gerelateerde berichten