Gratis livestream veertiende rit Vuelta a Espana 2019 1080x620 Hier is je gratis livestream van de Vuelta 2019, rit 14

Hier is je gratis livestream van de Vuelta 2019, rit 14

De veertiende rit van de Vuelta a España 2019 brengt het peloton in 188 kilometer fietsen van San Vicente de la Barquera naar Oviedo. En dit lijkt een etappe te zijn die is gemaakt voor de sprinters. Want het parcours van vandaag kent slechts 1 klimmetje van de derde categorie en is verder behoorlijk vlak. Vandaar ook dat bij de grootste bookmaker van België, Unibet, zaterdagmiddag Sam Bennet, Luka Mezgec, Fabio Jakobsen, Fernando Gaviria, Alex Aranburu en Philippe Gilbert, als de 6 grootste kanshebbers worden gezien om deze rit 14 van de Vuelta 2019 te winnen. Dat blijkt namelijk uit de noteringen van Unibet voor deze veertiende etappe van de Ronde van Spanje. En de enigste beklimming van de dag is de Alto la Madera. Dit klimmetje van de derde categorie stijgt over 8 kilometer met 3,5% gemiddeld. Eenmaal bovenop deze beklimming zijn er nog 22,6 kilometer te gaan voor de renners. En dat bestaat uit een een afdaling van zo'n 3,5 kilometer en dan nog zo'n 19 kilometer vlak parcours tot aan de finish in Oviedo. Wie passeert deze finish als eerste en wint rit 14 van de Vuelta 2019? Je ziet het gratis livestream op internet. Want Gratislivestreams.be zocht weer voor je uit waar deze veertiende etappe van de Vuelta a España vanmiddag gratis livestream op internet te bekijken is:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Hier is je gratis livestream van de Vuelta 2019, rit 14

Inzetten op rit 14 van de Vuelta 2019? Bij Unibet krijg je een gratis een 100% winstverhoging voor je eerste weddenschap cadeau!

Heb jij een goed idee wie er vanmiddag deze veertiende etappe van de Ronde van Spanje op zijn naam zet? Zo ja, waag hier dan een (live) gokje op bij Unibet. Want alleen bij deze grootste bookmaker van ons land ontvang je al nieuwe klant namelijk gratis een 100% winstverhoging voor je eerste weddenschap cadeau. Als je dus nu je eigen Unibet account aanmaakt (klik hier) en bijvoorbeeld 15 Euro inzet op Fabio Jakobsen als winnaar van deze rit 14 van de Vuelta 2019. Dan ontvang je normaal gesproken (als je weddenschap winnend is) € 15,- (je inzet) x 8.00 (de notering voor de Jakobsen als winnaar van deze rit) = 120 Euro uitbetaling en dus 105 Euro winst. Maar dankzij je gratis 100% winstverhoging verhoogt Unibet deze winst dus tot 210 Euro. Zo krijg je in totaal liefst 225 Euro cash uitbetaald van Unibet!. Helemaal niet vervelend om binnen te halen op deze zaterdagmiddag dachten wij zo! Als je dus nog geen eigen Unibet account in je bezit hebt, klik dan nu hier en maak deze meteen aan. Want dan krijg je dus ook direct gratis je 100% winstverhoging voor je eerste weddenschap bij Unibet cadeau. Zo maak jij deze veertiende rit van de Ronde van Spanje nog plezanter met een (live) gokje met 100% extra winst. Dit terwijl je deze rit 14 van de Vuelta 2019 dus ook gewoon gratis livestream op internet kijkt. Alvast veel kijkplezier toegewenst!

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream rit 15 Vuelta a España 2019, bergetappe
– Gratis livestream Bianca Andreescu – Serena Williams, damesfinale US Open 2019

Banner Bwin Hier is je gratis livestream van de Vuelta 2019, rit 14

Gerelateerde berichten