Gratis livestream laatste rit van de Vuelta 2019 1080x620 Hier is je gratis livestream van de slotrit van de Vuelta a España 2019

Hier is je gratis livestream van de slotrit van de Vuelta a España 2019

Vanmiddag, om 17.10 uur, zet het peloton van de Vuelta zich nog 1 keer in beweging voor de slotrit van de Vuelta a España 2019. In deze slotetappe van de Ronde van Spanje fietsen de coureurs in 106,6 kilometer van Fuenlabrada naar Madrid. Wordt het een massasprint in de starten van Madrid? Of blijven er toch enkele avonturiers uit de greep van het peloton? Dat is vandaag de grote vraag bij deze laatste rit van de Vuelta 2019. Wat in elk geval wel zeker is, is dat bij de grootste bookmaker van België, Unibet, zondag Sam Bennet, Fabio Jakobsen, Fernando Gaviria, Maximilian Walscheid en Edward Theuns als de 5 grootste kanshebbers worden gezien om deze slotrit van de Vuelta a España 2019 te winnen. Dat blijkt namelijk uit de noteringen van Unibet voor deze laatste etappe van de Ronde van Spanje. En tijdens deze slotrit van de Vuelta rijden de renners allereerst over vlakke wegen, in 51,2 kilometer, naar het centrum van Madrid. Hier aangekomen volgen tenslotte nog 10 razendsnelle rondes, van 5,8 kilometer, door het centrum van Madrid. Wie passeert de finish van deze slotetappe van de Ronde van Spanje 2019 als eerst? Je ziet het gratis livestream op internet. Want Gratislivestreams.be zocht weer voor je uit waar deze slotrit van de Vuelta a España 2019 gratis livestream op internet te kijken is:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Hier is je gratis livestream van de slotrit van de Vuelta a España 2019

Gokje wagen op de slotrit van de Vuelta a España 2019? Bij Unibet krijg je gratis een winstverdubbelaar voor je eerste weddenschap cadeau!

Denk jij dat Fabio Jakobsen vanavond deze slotrit van de Vuelta a España 2019 wint? Zo ja, zet hier dan (live) op in bij de grootste bookmaker van Vlaanderen, Unibet. Want alleen bij bookmaker Unibet krijg je al nieuwe klant gratis een winstverdubbelaar voor je eerste weddenschap cadeau. Als je dus vandaag je eigen Unibet account aanmaakt (klik hier) en bijvoorbeeld 25 Euro inzet op Fabio Jakobsen als winnaar van deze slotrit van de Vuelta a España 2019. Dan krijg je normaal gesproken (als de weddenschap winnend is) € 25,- (je inzet) x 3.50 (de notering voor Jakobsen als winnaar van deze etappe) = € 87,50 uitbetaling en dus € 62,50 winst. Maar dankzij je gratis winstverdubbelaar wordt deze winst door Unibet dus verdubbelt tot 125 euro. Zo betaald Unibet in totaal liefst 150 Euro cash aan je uit! Uiterst plezant om binnen te halen op deze zondagavond dachten wij zo! Heb jij dus nog geen eigen Unibet account in je bezit? Klik dan snel hier en maak deze nu aan. Want dan ontvang je dus ook meteen gratis je winstverdubbelaar voor je eerste weddenschap bij Unibet cadeau. Zo kun je deze slotrit van de Vuelta a España 2019 nog plezanter met een (live) inzet met dubbele winst. Dit terwijl je deze laatste rit van de Ronde van Spanje 2019 dus ook gewoon gratis livestream op internet bekijkt. Alvast veel Vuelta kijkplezier toegewenst!

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream tijdrit WK wielrennen 2019
– Gratis livestream Anderlecht – Antwerp, Pro League

Banner Bwin Hier is je gratis livestream van de slotrit van de Vuelta a España 2019

Gerelateerde berichten