Gratis livestream vijfde etappe van de Ronde van Frankrijk 2019 1080x620 Gratis livestream vijfde rit Tour de France, heuveletappe

Gratis livestream vijfde rit Tour de France, heuveletappe

Vanmiddag staat er een mooie heuveletappe op het programma tijden de Ronde van Frankrijk 2019. Want tijdens deze vijfde rit van de Tour de France leggen de renners 175,5 kilometer af en gaan onderweg over 4 gecategoriseerde cols heen. Een mooie etappe voor de aanvallers dus. Kan de Fransman Julian Alaphilippe zijn gele trui behouden tijdens deze Tour rit? Dat is vanmiddag de grote vraag. Wat in elk geval wel zeker is, is dat bij de grootste bookmaker van Vlaanderen, Unibet, Julian Alaphilippe, Peter Sagan, Maximilian Schachmann, Michael Matthews, Tim Wellens en Greg van Avermaet als de 6 grootste kanshebbers worden gezien om deze heuveletappe van de Ronde van Frankrijk te winnen. Dat blijkt namelijk uit de noteringen van Unibet voor deze vijfde rit van de Tour de France 2019. En het peloton rijdt vandaag van Saint-Dié-des-Vosges naar Colmar. Onderweg passeert het peloton dus 4 cols. Dat zijn namelijk de Côte de Grendelbruch (derde categorie, 3,4 kilometer klimmen tegen 4,9% stijgingspercentage), de Côte du Haut-Koenigsbourg (tweede categorie, 5,9 kilometer klimmen tegen 5,9% stijgingspercentage), de Côte des Trois Épis (tweede categorie, 5 kilometer klimmen tegen 6,7% stijgingspercentage) en de Côte des Cinq Châteaux (derde categorie, 4,6 kilometer klimmen tegen 6,1% stijgingspercentage). En eenmaal bovenop deze laatste hindernis van de dag zijn er vervolgens nog 11,5 kilometer te gaan tot aan de finish in Colmar. Wie passeert deze finish van de vijfde rit van de Tour de France als eerste? U ziet het gratis livestream op internet. Want wij zochten weer voor u uit waar deze mooie heuveletappe van de Ronde van Frankrijk gratis livestream op internet te kijken is:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Gratis livestream vijfde rit Tour de France, heuveletappe

Inzetten op de vijfde rit van de Tour de France? Bij Unibet krijgt u een winstverdubbelaar voor uw eerste weddenschap!

Denkt u zeker te weten wie er vanmiddag deze vijfde rit van de Tour de France wint? Zo ja, waag hier dan een (live) gokje op bij Unibet. Want enkel bij bookmaker Unibet ontvangt u als nieuwe klant namelijk een winstverdubbelaar voor uw eerste weddenschap. Als u dus bijvoorbeeld vandaag uw eigen Unibet account aanmaakt (klik hier) en een eerste weddenschap van 15 Euro plaatste op Greg van Avermaet als winnaar van deze vijfde tour rit. Dan krijgt u normaal gesproken (als uw weddenschap winnend is) € 15,- (uw inzet) x 17,00 (de odd voor van Avermaet als winnaar van deze heuveletappe) = 255 Euro uitbetaling en dus 240 Euro winst. Maar dankzij uw winstverdubbelaar wordt deze winst door Unibet dus verdubbelt tot 480 Euro. Zo ontvangt u in totaal maar liefst 495 Euro uitbetaling van bookmaker Unibet!. Uiterst plezant natuurlijk om binnen te halen op deze woensdagmiddag! Als u dus nog geen eigen Unibet account heeft, klik dan nu hier om deze direct aan te maken. Want dan profiteert u dus ook meteen van uw winstverdubbelaar op uw eerste weddenschap bij Unibet. Zo kunt u deze vijfde rit van de Tour de France 2019 nog spannender maken met een (live) inzet op uw favoriete renner met dubbele winst. Dit terwijl u deze mooie heuvelrit van de Ronde van Frankrijk dus ook gewoon weer gratis livestream op internet bekijkt. Alvast veel Tour kijkplezier toegewenst!

Misschien ook interessant voor u:

– Livestream kwartfinales Wimbledon met o.a. Querrey – Nadal & Nishikori – Federer
– Gratis livestream eerste bergetappe Ronde van Frankrijk, rit 6

Banner Bwin Gratis livestream vijfde rit Tour de France, heuveletappe

Gerelateerde berichten