Gratis livestream tijdrit van het WK wielrennen 2019 1080x620 Gratis livestream tijdrit WK wielrennen 2019

Gratis livestream tijdrit WK wielrennen 2019

In het Engelse Yorkshire wordt deze week het WK wielrennen 2019 gehouden. En vanmiddag staat tijdens dit WK wielrennen de tijdrit elite bij de mannen op het programma. Wie wint deze tijdrit van het WK wielrennen 2019? Dat is woensdagmiddag de grote vraag. Wat in elk geval wel zeker is, is dat bij de grootste bookmaker van Vlaanderen, Unibet, Rohan Dennis, Primoz Roglic, onze landgenoten Remco Evenpoel en Victor Campenaerts en Kasper Asgreen, als de 5 grootste kanshebbers worden gezien om deze tijdrit van het WK wielrennen te winnen. Dat blijkt namelijk uit de noteringen van Unibet voor deze tijdrit op het WK wielrennen 2019. En het parcours van deze editie van de tijdrit van het WK wielrennen is in elk geval 54 kilometer lang. Tijdens deze 54 kilometer is het zelden vlak, al is het hoogteverschil met 684 meter relatief beperkt. maar gemakkelijk is het parcours, dat de renners van Nortallerton naar Harrogate brengt, ook zeker niet. Wie wint deze lastige tijdrit en wordt de nieuwe Wereldkampioen tijdrijden? Je ziet het gratis livestream op internet. Want Gratislivestreams.be zocht weer voor je uit waar deze tijdrit van het WK wielrennen 2019 woensdagmiddag gratis livestream op internet te kijken is:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Gratis livestream tijdrit WK wielrennen 2019

Inzetten op de tijdrit van het WK wielrennen 2019? Bij Unibet krijg je gratis een 100% winstverhoging voor je eerste weddenschap kado!

Denk jij dat onze landgenoot Remco Evenpoel vanmiddag de nieuwe Wereldkampioen tijdrijden wordt? Zo ja, waag hier dan een (live) gokje op bij de grootste bookmaker van ons land, Unibet. Want enkel bij Unibet ontvang je als nieuwe klant namelijk gratis een 100% winstverhoging voor je eerste weddenschap kado. Als je dus nu je eigen Unibet account aanmaakt (klik hier) en bijvoorbeeld 20 Euro inzet op Remoc Evenpoel als winnaar van de tijdrit van het WK wielrennen 2019. Dan ontvang je normaal gesproken (als je weddenschap winnend is) € 20,- (je inzet) x 3.75 (de notering voor Evenpoel als nieuwe Wereldkampioen tijdrijden) = 75 Euro uitbetaling en dus 55 Euro winst. Maar dankzij je gratis 100% winstverhoging wordt deze winst door Unibet dus verhoogt tot 110 euro. Zo krijg je in totaal maar liefst 130 Euro cash uitbetaald van Unibet! Helemaal niet vervelend om binnen te halen op deze woensdagmiddag dachten wij zo! Als jij dus nog geen eigen Unibet account in je bezit hebt klik dan nu hier om deze direct aan te maken. Want dan krijg je dus ook meteen gratis je 100% winstverhoging voor je eerste weddenschap van Unibet cadeau. Zo kun je deze tijdrit nog spannender met een (live) gokje met 100% extra winst. Dit terwijl je deze WK wielrennen tijdrit dus ook gewoon gratis livestream op internet kijkt. Alvast veel kijkplezier toegewenst!

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream Beerschot – Anderlecht, 1/16 finale Croky Cup
– Gratis livestream naar de Ronde van Lombardije 2019

Wed en kijk live naar de Pro league  Gratis livestream tijdrit WK wielrennen 2019

Gerelateerde berichten