Gratis livestream laatste bergetappe Vuelta 2019 1080x620 Gratis livestream laatste bergrit Vuelta 2019

Gratis livestream laatste bergrit Vuelta 2019

Vanmiddag moeten de klassementsrenners in de Vuelta a España 2019 nog 1 keer vol aan de bak. Want dan staat namelijk de laatste bergrit van de Vuelta 2019 op het programma. Komt er nog een aanval op de rode trui van de Sloveen Primoz Roglic? Dat is vanmiddag de grote vraag. Wat in elk geval wel zeker is, is dat bij bookmaker Unibet zaterdagmiddag Alejandro Valverde, Miguel Angel Lopez, Primoz Roglic, Tadej Pogacar en Sergio Higuita als de 5 grootste kanshebbers worden gezien om deze laatste bergetappe van de Ronde van Spanje 2019 te winnen. Dat blijkt namelijk uit de odds van deze grootste bookmaker van Vlaanderen voor de laatste bergrit van de Vuelta. En de renners leggen in deze bergrit in elk geval 190,4 kilometer af van Arenas de San Pedro naar Plataforma de Gredos. En na zo'n 15 gereden kilometer duikt de eerste berg van de dag op. Dat is namelijk de Puerto de Pedro Bernardo. Deze klim is van de eerste categorie en stijgt over 18,4 kilometer met 4,4% gemiddeld. Vervolgens gaan de renners over de Puerto de Serranillos (tweede categorie), de Alto de Navatalgordo (derde categorie) en de Puerto de Chía (derde categorie) heen. Na de afdaling van deze vierde beklimming van de dag hebben de renners er 142 kilometer op zitten.

Maar dan moet de finale van deze laatste bergrit van de Vuelta 2019 dus nog beginnen. En deze finale begint met de beklimming van de Puerto de Peña Negra. Deze beklimming is van de eerste categorie en stijgt over 14,2 kilometer met 5,9% gemiddeld. Hierna volgt uiteraard de afdaling van deze berg en dan een stuk fietsen van zo'n 11 kilometer wat op en neer golft. En dan bereiken de renners de slotklim van deze dag. Dat is namelijk de Sierra de Gredos. Deze zeer onregelmatige beklimming van de derde categorie stijgt over 9,4 kilometer met 3,8% gemiddeld naar het Plataforma de Gredos. Wie bereikt dit Plataforma de Gredos als eerste en wint deze laatste bergetappe van de Vuelta a España 2019? Je ziet het gratis livestream op internet. Want Gratislivestreams.be zocht weer voor je uit waar deze laatste bergrit van de Vuelta 2019 gratis livestream op internet te bekijken is:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Gratis livestream laatste bergrit Vuelta 2019

Gokje wagen op de laatste bergrit van de Vuelta 2019? Bij Unibet krijg je gratis een 100% winstverhoging voor je eerste weddenschap kado!

Denk jij zeker te weten wie er vanmiddag deze laatste bergrit van de Ronde van Spanje 2019 op zijn naam zet? Zo ja, waag hier dan een (live) gokje op
bij de grootste bookmaker van ons land, Unibet. Want enkel bij Unibet krijg je al nieuwe klant gratis een 100% winstverhoging voor je eerste weddenschap kado. Als je dus nu je eigen Unibet account aanmaakt (klik hier) en bijvoorbeeld 15 Euro inzet op Primoz Roglic als winnaar van deze laatste bergrit van de Vuelta 2019. Dan ontvang je normaal gesproken (als de weddenschap winnend is) € 15,- (je inzet) x 8.00 (de notering voor Roglic als winnaar van deze etappe) = 120 Euro uitbetaling en dus 105 Euro winst. Maar dankzij je gratis 100% winstverhoging verhoogt Unibet deze winst dus tot 210 Euro. Zo krijg je in totaal liefst 225 Euro uitbetaald van Unibet! Helemaal niet vervelend om binnen te halen op deze zaterdagmiddag dachten wij zo! Als jij dus nog geen eigen Unibet account in je bezit hebt, klik dan nu hier om deze meteen aan te maken. Want dan krijg je dus ook direct gratis je 100% winstverhoging voor je eerste weddenschap bij Unibet kado. Zo kun je deze laatste bergetappe van de Ronde van Spanje 2019 nog plezanter met een (live) inzet met 100% extra winst. Dit terwijl je deze laatste bergrit van de Vuelta 2019 dus ook gewoon gratis livestream op internet kijkt. Alvast veel Vuelta a España kijkplezier toegewenst!

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream Barcelona – Valencia, kijk de La Liga topper live
– Gratis livestream slotrit van de Vuelta a España 2019

Banner Bwin Gratis livestream laatste bergrit Vuelta 2019

Gerelateerde berichten