Livestream Union Sint Gillis Rangers 1080x620 Livestream Union   Rangers FC, voorronde Champions League

Livestream Union – Rangers FC, voorronde Champions League

In de derde voorrondes van de Champions League kwalificatie is het vanavond, om 20.45 uur, tijd voor Union tegen Rangers FC. En helaas kan Union Sint-Gillis deze Champions League kwalificatiematch niet in het eigen Joseph Marienstadion spelen omdat dit stadion niet is goedgekeurd door de UEFA. Hierdoor zal union Sint-Gillis tegen Rangers gespeeld worden op Den Dreef in Leuven. Kan Union desondanks een goed resultaat binnenhalen voor de terugmatch van volgende week in Glasgow? Volgens de grootste bookmaker van België, Unibet, zou dit zo maar kunnen. Want bij Unibet is er namelijk geen duidelijke favoriet om deze match in de voorrondes van de Champions League te winnen. Wie bij Unibet namelijk inzet op de Rangers FC als winnaar van deze match, krijgt hier 2.70X zijn inzet voor terug als de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst deze match inderdaad wint. Dit terwijl inzetten op Union Sint-Gillis als winnaar van deze match bij Unibet  ook 2.70X je inzet oplevert als la Vieille Dame inderdaad Rangers FC verslaat. En inzetten op een gelijkspel bij Union tegen Rangers FC levert bij Unibet dan weer 3.30X je inzet op als de match inderdaad in een gelijkspel eindigt.

En Rangers FC was natuurlijk in het afgelopen seizoen nog de verliezend Europa League finalist. Niet zo raar dus dat Union Sint-Gillis als underdog wordt gezien tijdens dit tweeluik in de derde voorronde van de Champions League. Maar, ondanks dat Rangers FC dus favoriet is tegen Union, heeft de trainer van Union, Karel Geraerts, vertrouwen in een goede afloop voor zijn ploeg. Geraerts liet namelijk al weten: “Ik heb mijn jongens gevraagd om elke match aan te vatten met de overtuiging om te winnen. Dat is nu niet anders. De meesten kennen Rangers enkel van televisie of van de Champions League, maar morgen mag dat allemaal geen impact hebben. Het is nu aan ons om er te staan. We hebben deze voorrondes zelf afgedwongen, schrik is niet nodig. Ik denk dat het een mooie Europese avond kan worden.” En het goede nieuws is, Gratislivestreams.be zocht weer voor je uit waar je dinsdagavond gratis livestream op internet kan kijken of het inderdaad een mooie Europese avond wordt voor Union Sint-Gillis, of niet? Klik hieronder dan ook snel op de button voor de livestream van Union tegen Rangers FC:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Livestream Union   Rangers FC, voorronde Champions League

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER EN SPEEL GRATIS MEE MET DE JUPILER PRO LEAGUE QUIZ VAN UNIBET WANT DAN MAAK JE KANS OP 25.000 EURO CASH —

Weddenschap plaatsen op Union tegen Rangers FC? Bij Unibet profiteer je van de hoogste noteringen op alle Europese matches!

Denk jij dat Union vanavond zichzelf een goede uitgangspositie voor de return in Glasgow binnenhaalt door Rangers FC te verslaan? Zo ja, zet hier dan (live) op in bij de grootste bookmaker van ons land, Unibet. Want bij Unibet profiteer je namelijk altijd van hoge noteringen op alle Champions League, Europa League en Conference League matches. Zo zijn de odds voor Union tegen Rangers FC bij Unibet als volgt:

1. Union Sint-Gillis wint: 2.70 x je inzet
X. Gelijkspel: 3.30 x je inzet
2. Rangers FC wint: 2.70 x je inzet

Dus je ziet het, inzetten op een overwinning van Union tegen Rangers FC levert je bij Unibet 2.70X je inzet op! Als je dus nog geen Unibet account hebt, klik dan snel hier om deze nu te verkrijgen. Want dan profiteer je voortaan dus altijd van de hoge noteringen op alle Europese voetbalmatches. En bovendien ontvang je dan ook tijdelijk een gratis 100% winstverhoging voor je eerste inzet op het nieuwe seizoen in de Jupiler Pro League als geschenk van Unibet. Zo maak je het livestream kijken naar al het (inter)nationale topvoetbal nog plezanter met een (live) inzet op je favoriete ploeg. En voor nu alvast veel kijkplezier toegewenst bij Union tegen Rangers FC!

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream Paide – Anderlecht, voorronde Conference League
– Gratis livestream Lillestrøm SK – Antwerp, voorronde Conference League

Banner Bwin Livestream Union   Rangers FC, voorronde Champions League

Gerelateerde berichten