Livestream Paide Linnameeskond Anderlecht 1080x620 Livestream Paide   Anderlecht, voorronde Conference League

Livestream Paide – Anderlecht, voorronde Conference League

Vanuit Brussel is Anderlecht op verplaatsing naar Estland voor de heenmatch, in de derde kwalificatieronde van de Conference League, tussen Paide en Anderlecht. En Paide Linnameeskond zal deze thuismatch tegen Anderlecht niet in zijn eigen stadion spelen. Het eigen Paide linna-stadion heeft namelijk een capaciteit van amper 500 zitplaatsen en voldoet hiermee niet aan de criteria van de UEFA. Voor de match tegen Anderlecht wijkt Paide vanavond, om 18.45 uur, nu dan ook uit naar de A. Le Coq Arena. Dat is de thuisbasis van Flora Talinn en de Estse nationale ploeg en is met een capaciteit van 14.336 toeschouwers het grootste stadion van Estland. Kan RSCA ook in dit stadion een goede uitgangspositie voor de terugmatch in Brussel, van volgend week donderdag, binnenhalen? Volgens de grootste bookmaker van België, Unibet, is dit haast wel zeker. Want bij Unibet is Anderlecht namelijk de overduidelijke favoriet om deze Conference League match te winnen. Wie bij Unibet namelijk inzet op Paars-Wit als winnaar van deze match, krijgt hier 1.13X zijn inzet voor terug als de ploeg van trainer Felice Mazzù deze match inderdaad wint. Dit terwijl inzetten op Paide Linnameeskond als winnaar van deze match bij Unibet liefst 19.00X je inzet oplevert als Paide inderdaad Anderlecht verslaat. En inzetten op een gelijkspel bij Paide tegen Anderlecht levert bij Unibet dan weer 7.50X je inzet op als de match inderdaad in een gelijkspel eindigt. En het goede nieuws is, Gratislivestreams.be zocht weer voor je uit waar je vanavond gratis livestream op internet kan kijken of RSCA zijn favorietenrol waarmaakt tijdens deze match en inderdaad (ruim) wint van Paide Linnameeskond, of niet? Klik hieronder dan ook snel op de button voor de gratis livestream van Paide tegen Anderlecht:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Livestream Paide   Anderlecht, voorronde Conference League

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER EN SPEEL GRATIS MEE MET DE JUPILER PRO LEAGUE QUIZ VAN UNIBET WANT DAN MAAK JE KANS OP 25.000 EURO CASH —

Weddenschap plaatsen op Paide tegen Anderlecht? Bij Unibet profiteer je van de hoogste odds op alle Conference League matches!

Denk jij dat Anderlecht vanavond zijn favorietenrol waarmaakt en (ruim) wint van Paide Linnameeskond? Zo ja, zet hier dan (live) op in bij de grootste bookmaker van Vlaanderen, Unibet. Want bij Unibet profiteer je namelijk altijd van hoge noteringen op alle Conference League, Europa League en Champions League matches. Zo zijn de odds voor Paide tegen Anderlecht bij Unibet als volgt:

1. Paide Linnameeskond wint: 19.00 x je inzet
X. Gelijkspel: 7.50 x je inzet
2. RSC Anderlecht wint: 1.13 x je inzet

Dus je ziet het, inzetten op een overwinning van Anderlecht tegen Paide levert je bij Unibet 1.13X je inzet op. Als je dus nog geen Unibet account hebt, klik dan snel hier om deze nu aan te maken. Want dan profiteer je voortaan dus altijd van de hoge noteringen op alle Europese voetbalmatches. En bovendien ontvang je dan ook tijdelijk een gratis 100% winstverhoging voor je eerste inzet op het nieuwe seizoen in de Jupiler Pro League als geschenk van Unibet. Zo maak je het livestream kijken naar al het (inter)nationale topvoetbal nog plezanter met een (live) inzet op je favoriete ploeg. En voor nu alvast veel kijkplezier toegewenst bij Paide tegen Anderlecht!

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream Lillestrøm SK – Antwerp, voorronde Conference League
– Gratis livestream Anderlecht – Paide Linnameeskond, Conference League

Banner Bwin Livestream Paide   Anderlecht, voorronde Conference League

Gerelateerde berichten