Livestream Lillestrom SK Antwerp 1080x620 Livestream Lillestrøm SK   Antwerp, voorronde Conference League

Livestream Lillestrøm SK – Antwerp, voorronde Conference League

Antwerp speelt vanavond zijn heenwedstrijd in de derde kwalificatieronde van de Conference League. Want vanavond, om 19.00 uur, wordt er namelijk afgetrapt bij deze heenwedstrijd, Lillestrøm tegen Antwerp. Kan The Great Old in het Åråsenstadion een goede uitgangspositie voor de terugmatch van volgende week donderdag op de eigen Bosuil binnenhalen door Lillestrøm SK te verslaan? Volgens de grootste bookmaker van Vlaanderen, Unibet, is de kans hierop zeker aanwezig. Want bij Unibet is Antwerp FC namelijk de lichte favoriet om deze heenmatch in de voorrondes van de Conference League match te winnen. Wie bij Unibet namelijk inzet op The Great Old als winnaar van deze match, krijgt hier 2.55X zijn inzet voor terug als de ploeg van trainer Mark van Bommel deze match inderdaad wint. Dit terwijl inzetten op Lillestrøm SK als winnaar van deze match bij Unibet 2.75X je inzet oplevert als Lillestrøm SK deze match inderdaad wint. En inzetten op een gelijkspel bij Lillestrøm tegen Antwerp FC levert bij Unibet dan weer 3.20X je inzet op als er na 90 minuten inderdaad een gelijke stand op het scoreboord van het Åråsenstadion staat.

En Royal Antwerp FC trainer Mark van Bommel zal het tijdens deze match wel moeten doen zonder aanvoerder Toby Alderweireld en aanvaller Manuel Benson. Alderweireld sukkelt namelijk met enkele kleine kwaaltjes, waardoor hij deze match op verplaatsing bij Lillestrøm moet missen, maar (hoogstwaarschijnlijk) wel weer op tijd fit zal geraken voor de Pro League match tegen OH Leuven van aankomende zondag. En aanvaller Manuel Benson zit niet in de selectie omdat hij aast op een transfer naar het Burnley van trainer Vincent Kompany. Van Bommel liet dan ook over Benson weten: “Hij wil koste wat het kost weg, dan heeft het geen zin om hem tegen te houden. Daarom zal hij ook niet mee afreizen naar Noorwegen.” En het goede nieuws is, Gratislivestreams.be zocht weer voor je uit waar je vanavond gratis livestream op internet kan kijken of Antwerp FC ook zonder Alderweireld en Benson wint op verplaatsing bij Lillestrøm SK, of niet? Klik hieronder dan ook gauw op de link voor de livestream van Lillestrøm tegen Antwerp:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Livestream Lillestrøm SK   Antwerp, voorronde Conference League

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER EN SPEEL GRATIS MEE MET DE JUPILER PRO LEAGUE QUIZ VAN UNIBET WANT DAN MAAK JE KANS OP 25.000 EURO CASH —

Weddenschap plaatsen op Lillestrøm tegen Antwerp? Bij Unibet profiteer je van de hoogste noteringen op alle Europese matches!

Denk jij dat Antwerp vanavond zijn favorietenrol waarmaakt en wint op verplaatsing bij Lillestrøm SK? Zo ja, plaats hier dan een (live) weddenschap op bij de grootste bookmaker van ons land, Unibet. Want bij Unibet profiteer je namelijk altijd van hoge noteringen op alle Europese voetbalmatches. Zo zijn de odds voor Lillestrøm tegen Antwerp bij Unibet als volgt:

1. Lillestrøm SK wint: 2.75 x je inzet
X. Gelijkspel (na de reguliere speeltijd): 3.20 x je inzet
2. Royal Antwerp FC wint: 2.55 x je inzet

Dus je ziet het, inzetten op een overwinning van Antwerp op verplaatsing bij Lillestrøm SK levert je bij Unibet ruim 2 en een half keer je inzet op! Heb jij dus nog geen eigen Unibet account? Klik dan snel hier en maak deze nu aan. Want dan profiteer je voortaan dus altijd van de hoge odds op alle Conference League, Champions League en Europa League matches. En bovendien ontvang je dan ook tijdelijk een gratis winstverdubbelaar voor je eerste inzet op het nieuwe seizoen in onze eigen Pro League als geschenk van Unibet. Zo maak je het livestream kijken naar al het (inter)nationale topvoetbal nog spannender met een (live) inzet op je favoriete club. En voor nu alvast veel kijkplezier toegewenst bij Lillestrøm tegen Antwerp!

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream Paide – Anderlecht, voorronde Conference League
– Gratis livestream Antwerp – Lillestrøm, Conference League

Banner Bwin Livestream Lillestrøm SK   Antwerp, voorronde Conference League

Gerelateerde berichten