Livestream Frankfurt Rangers FC 1080x620 Livestream Eintracht Frankfurt   Rangers FC, finale Europa League

Livestream Eintracht Frankfurt – Rangers FC, finale Europa League

Het Ramón Sánchez Pizjuán Stadion in Sevilla is vanavond, om 21.00 uur, het toneel van de Europa League finale tussen Eintracht Frankfurt en Rangers FC. Kan het Duitse Eintracht Frankfurt, na eerder de UEFA Cup in 1980, nu voor de tweede keer een Europese Cup aan zijn prijzenkast toevoegen? Of is het juist Glasgaow Rangers wat, na zijn eerdere winst van de Europacup II in 1972, voor de tweede keer triomfeert in een Europese finale? Dat is vanavond de grote vraag. Zeker is in elk geval wel dat bij de grootste bookmaker van ons land, Unibet, Eintracht Frankfurt als de favoriet wordt gezien om deze finale te winnen. Wie bij Unibet namelijk inzet op Frankfurt als winnaar van deze finale, krijgt hier 2.35X zijn inzet voor terug. Dit terwijl inzetten op Rangers FC als winnaar van de Europa league bij Unibet 3.20X je inzet oplevert als de Schotten deze finale inderdaad winnen. En inzetten op een gelijkspel (na de regulier speeltijd bij Eintracht Frankfurt tegen Rangers FC) levert bij Unibet dan weer 3.45X je inzet op als we na 90 minuten inderdaad een gelijke stand op het scoreboord hebben staan tijdens deze finale.

En met Frankfurt en Rangers staan er vanavond natuurlijk 2 ploegen in de Europa League finale die daar op voorhand niet werden verwacht. Maar, zowel Frankfurt als de Rangers wisten op weg naar deze eindstrijd meermaals indruk te maken. Zo wist Eintracht Frankfurt op weg naar deze finale o.a. West Ham United (1-2 overwinning uit en een 1-0 overwinning thuis) en FC Barcelona (1-1 thuis en een 2-3 overwinning in Barcelona) uit te schakelen. Dit terwijl het Rangers FC van trainer Giovanni van Bronckhorst op weg naar deze finale o.a. te sterk was Voor Borussia Dortmund (2-4 overwinning uit en een 2-2 gelijkspel thuis) en RB Leipzig (1-0 verlies in Duitsland en een 3-1 overwinning in Schotland). Glasgow Rangers schakelde op weg naar deze Europa League finale dus al 2 Duitse topploegen uit. Zijn de Rangers nu in deze finale ook te sterk voor Frankfurt? Je ziet het gratis livestream op internet. Want Gratislivestreams.be zocht weer voor je uit waar Eintracht Frankfurt tegen Rangers FC vanavond gratis livestream op internet te bekijken is:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Livestream Eintracht Frankfurt   Rangers FC, finale Europa League

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER EN PAK 50% EXTRA WINST MET JE EERSTE INZET OP DE EUROPA LEAGUE FINALE TUSSEN FRANKFURT EN RANGERS —

Inzetten op Eintracht Frankfurt tegen Rangers FC? Unibet heeft een winstverhoging van 50% voor je klaar tijdens de Europa League finale.

Denk jij te weten welke ploeg er vanavond de Europa League binnenhaalt? Zo ja, plaats dan een (live) wedje op Eintracht Frankfurt tegen Rangers FC bij de grootste bookmaker van België, Unibet. Want bij Unibet profiteer je namelijk altijd van de hoge noteringen op alle Europese voetbalmatches. En bovendien heeft Unibet nu ook een 50% winstverhoging voor je klaar staan tijdens je eerste inzet op Frankfurt tegen de Rangers (klik hier om gebruik te maken van dit aanbod). Zo profiteer je van nog 50% extra winst bovenop de volgende hoge noteringen die Unibet sowieso al heeft voor de Europa League finale:

1. Eintracht Frankfurt wint: 2.35 x je inzet
X. Gelijkspel (na de reguliere speeltijd): 3.45 x je inzet
2. Rangers FC wint: 3.15 x je inzet

Dus je ziet het, dat zijn weer mooie, hoge odds van Unibet voor deze finale van de Europa League tussen Frankfurt en de Rangers. Heb je dus nog geen eigen Unibet account? klik dan snel hier en maak deze nu aan. Want dan profiteer je voortaan dus altijd van de hoogste noteringen op alle Europese matches. En bovendien krijg je dan nu van Unibet dus ook een gratis 50% winstverhoging voor je eerste inzet op de finale van de Europa League als geschenk. Zo kan je het livestream kijken naar deze finale nog spannender maken met een (live) inzet op je favoriete club. En voor nu alvast veel kijkplezier toegewenst bij Eintracht Frankfurt tegen Rangers FC!

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream Giro 2022, kijk de Ronde van Italië live
– Gratis livestream van alle Play-off matches in de Jupiler Pro League

Gerelateerde berichten