Livestream Dynamo Zagreb Genk 1080x620 Livestream Dinamo Zagreb   Genk, Europa League

Livestream Dinamo Zagreb – Genk, Europa League

Vanavond, om 18.45 uur, wordt er in het Maksimirstadion in Zagreb afgetrapt bij Dinamo Zagreb tegen Genk. Kan Racing Genk tijdens deze match revanche nemen voor de met 3-0 verloren thuismatch tegen Dinamo Zagreb? Als dit de Smurfen lukt en ze Dinamo Zagreb verslaan, dan pakken ze de tweede stek in groep H van de Europa League, en liggen ze dus op koers voor overwintering in diezelfde Europa League. Denk jij dat dit Genk lukt? Zo ja, plaats hier dan een (live) weddenschap op bij de grootste bookmaker van België, Unibet. Want bij Unibet kan je namelijk lekker cashen als Genk inderdaad de 3 punten ophaalt in Zagreb. Voor een overwinning van de Limburgers in deze Europa League match betaalt Unibet namelijk 3.25 x je inzet uit. En voor een overwinning van Dinamo Zagreb in deze match is dit 2.15 x je inzet. Dit terwijl inzetten op ene gelijkspel in deze Europa League match bij Unibet 3.60 x je inzet oplevert.

En Genk verloor natuurlijk afgelopen zondag nog met 2-0 van de rode lantaarn van onze eigen Pro League, beerschot VA. Maar, ondanks deze competitienederlaag van Genk, verwacht de trainer van Dinamo Zagreb, Damir Krznar niet dat zijn ploeg een makkelijke avond krijgt tegen Genk. Krznar liet namelijk al weten: “Wij starten met veel zelfvertrouwen aan onze thuismatch maar laten ons niet misleiden door de nederlaag van Genk in Beerschot. De beelden van die match vertellen een heel ander verhaal. Genk miste namelijk ongelofelijk veel kansen in deze match.” En het goede nieuws is, Gratislivestreams.be zocht weer voor je uit waar je donderdagavond gratis livestream op internet kan bekijken of Genk op verplaatsing in Zagreb wel zijn kansen benut en Dinamo Zagreb verslaat in deze Europa League match, of niet? Klik hieronder dan ook snel op de link voor de gratis livestream van Dinamo Zagreb tegen Genk:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Livestream Dinamo Zagreb   Genk, Europa League

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK HIER EN PAK 50% EXTRA WINST MET JE COMBI WEDDENSCHAP OP DE EUROPESE MATCHES VAN DEZE WEEK —

Inzetten op Dinamo Zagreb tegen Genk? Bij Unibet profiteer je van de hoogste odds op alle Europa League matches!

Denk jij KRC Genk zich op verplaatsing in Zagreb van zijn beste kant laat zien en Dinamo Zagreb verslaat? Zo ja, zet hier dan (live) op in bij de grootste bookmaker van ons land, Unibet. Want bij Unibet profiteer je namelijk altijd van de hoogste noteringen op alle Europese voetbalmatches. Zo zijn de noteringen voor Dinamo Zagreb tegen Genk bij Unibet als volgt:

1. Dinamo Zagreb wint: 2.15 x je inzet
X. Gelijkspel: 3.60 x je inzet
2. Genk wint: 3.25 x je inzet

Dus je ziet het, inzetten op een overwinning van KRC Genk op verplaatsing bij Dinamo Zagreb levert je bij Unibet ruim 3X inzet op als de ploeg van trainer John van den Brom deze match inderdaad wint! Als je dus nog geen Unibet account hebt, klik dan snel hier om deze nu aan te maken. Want dan profiteer je voortaan dus altijd van de hoogste noteringen op alle Europa League matches. En bovendien krijg je dan nu van Unibet ook een gratis winstverdubbelaar voor je eerste inzet op de Jupiler Pro League als geschenk. Zo kan je het livestream kijken naar al het (inter)nationale topvoetbal nog spannender maken met een (live) inzet op je favoriete ploeg. En voor nu alvast veel kijkplezier toegewenst bij Dinamo Zagreb tegen Genk!

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream Eintracht Frankfurt – Antwerp, Europa League
– Sport/Voetbalmagazine promo: 28% korting en een Rode Duivels shirt als geschenk

Banner Bwin Livestream Dinamo Zagreb   Genk, Europa League

Gerelateerde berichten