Livestream Club Antwerp FC 1080x620 Livestream Club Brugge  Antwerp, finale Croky Cup

Livestream Club Brugge – Antwerp, finale Croky Cup

Ja ook bij ons rolt de bal vanavond eindelijk weer. Want dan wordt er namelijk om 20.30 uur in het Koning Boudewijnstadion in Brussel afgetrapt bij de finale van de Croky Cup tussen Club Brugge en Antwerp FC. Is het Club Brugge wat zijn favorietenrol waarmaakt in deze finale en de dubbel binnenhaalt? Als jij denkt van wel dan hebben we goed nieuws voor je. Want dan kan je namelijk als nieuwe klant van Unibet gebruik maken van een dolle dwaze promo. Livestream Club Brugge  Antwerp, finale Croky CupAls je namelijk nu je nieuwe Unibet account aanmaakt (klik hier) en inzet op Club wint van Antwerp, dan geeft Unibet je maar liefst 10 keer je inzet terug als Club Brugge inderdaad Antwerp verslaat in deze finale. En Club Brugge bereikte deze finale in elk geval o.a. door in de halve finale (over 2 matches) Zulte-Waregem te verslaan. Na een 1-1 gelijkspel in Brugge won ‘Blauw-Zwart' in Waregem namelijk met 1-2 van Zulte-Waregem. Royal Antwerp FC, op zijn beurt, versloeg in deze halve finale Kortrijk. Na een 1-1 gelijkspel op de Bosuil won ‘The Great Old' in Kortrijk namelijk met 0-1 van KVK. O.a. door deze resultaten nemen Club en Antwerp het nu dus tegen elkaar op met als inzet de Croky Cup. En het goede nieuws is, Gratislivestreams.be zocht weer voor je uit waar deze finale van de Cup tussen Club Brugge en Antwerp gratis livestream op internet te bekijken is:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Livestream Club Brugge  Antwerp, finale Croky Cup

Wint Club Brugge van Antwerp? Bij Unibet krijg je 10X je inzet!

Denk jij dat Club Brugge vanavond zijn favorietenrol waarmaakt en Antwerp verslaat in deze finale? Zo ja dan kan je hier bij bookmaker Unibet op inzetten en maar liefst 10 keer je inzet pakken! Hieronder lees je stap voor stap hoe dit werkt:

 1. Livestream Club Brugge  Antwerp, finale Croky CupKlik hier om nu je Unibet account aan te maken. Want dan krijg je namelijk ook toegang tot het grootste voetbal livestream aanbod van alle bookmakers in België. Zo kan je voortaan bijvoorbeeld alle Jupiler Pro League matches gewoon livestream op internet bij Unibet TV bekijken.
 2. Doe een storting op je nieuwe Unibet account.
 3. Open het sportgedeelte op de website van Unibet en zet in op Club Brugge wint van Antwerp.
 4. Dat is alles, jouw odd voor Club Brugge wint van Antwerp wordt automatisch aangepast naar Livestream Club Brugge  Antwerp, finale Croky Cup10.00 keer je inzet.
 5. Veel succes met Livestream Club Brugge  Antwerp, finale Croky Cupje eerste weddenschap bij Unibet!

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream Arsenal – Chelsea, finale FA Cup
– Club Brugge verslaat Charleroi? Pak nu 10X je inzet!

Gerelateerde berichten

Livestream WK tijdrijden 96x96 Livestream WK tijdrijden 2020

Livestream WK tijdrijden 2020

Het WK tijdrijden 2020 staat vanmiddag, vanaf 14.30 uur, op het programma. Wie wordt de opvolger van Rohan Dennis als…