Livestream Cercle Brugge – Club Brugge, Champions Play-offs

Livestream Cercle Brugge – Club Brugge, Champions Play-offs

Vandaag gaan de Champions Play-offs van de Jupiler Pro league dan ook van start in Brugge. Want vanmiddag, om 13.30 uur, wordt er namelijk op Jan Breydel afgetrapt bij de derby van Brugge tussen Cercle en Club Brugge. Dat is meteen dus een pittige vuurdoop voor de nieuwe interim-trainer van Blauw-Zwart, Nicky Hayen. Weet hij met Club stadsrivaal Cercle te verslaan? Of is het juist de Vereniging die Hayen een valse start bezorgt als trainer van Club Brugge? We gaan het vanmiddag zien. En het goede nieuws is, ook bij de grootste bookmaker van Vlaanderen, Unibet, gaat deze Champions Play-off match tussen Cercle en Club weer niet onopgemerkt voorbij. Nee, want zowel bestaande als nieuwe spelers kunnen vandaag bij Unibet namelijk een combinatie-weddenschap afsluiten op Cercle tegen Club en hiermee tot 50% extra winst in cash binnenhalen (Klik hier om gebruik te maken van deze fraaie promo van Unibet voor Cercle tegen Club Brugge en dus kans te maken op 50% extra winst in cash).

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER, PLAATS BIJ UNIBET EEN COMBI-WEDDENSCHAP OP CERCLE – CLUB BRUGGE EN PAK TOT 50% EXTRA WINST IN CASH —

En thuisploeg Cercle Brugge zal zich tijdens de Champions Play-offs natuurlijk maar wat graag als in de rol van reuzendoder wentelen. Maar dan zullen de troepen van trainer Miron Muslic het wel beter moeten doen als in de reguliere competitie. Want in deze reguliere competitie pakte Cercle namelijk slecht 3 punten tegen ploegen uit de Champions Play-offs. Maar desondanks heeft trainer Muslic zeker geen schrik voor de tegenstanders in de Champions Play-offs. Op de persbabbel voor de derby tegen Club Brugge liet Muslic namelijk al weten: “Schrik hebben maakt geen deel uit van onze cultuur en van ons DNA. We kunnen van elke tegenstander winnen.” En het goede nieuws is, Gratislivestreams.be zocht weer voor je uit waar je vanavond in samenvatting gratis livestream op internet kan kijken of Cercle inderdaad meteen weet te winnen van stadsgenoot Club tijdens hun start van de Champions Play-offs, of niet? Klik hieronder dan ook gauw op de link voor de gratis livestream van Cercle tegen Club Brugge:

Gratis livestream Cercle tegen Club Brugge

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: MET FRAAIE VROEGBOEKKORTING JE ZOMERVAKANTIE BOEKEN? KIJK DAN OP VAKANTIEPIRAAT.BE WANT ZIJ ENTEREN DE PRIJZEN VAN REIZEN —

Inzetten op Cercle tegen Club Brugge? Bij Unibet profiteer je van hoge noteringen op alle Play-off matchen uit de Pro League.

Denk jij zeker te weten welke ploeg er vanmiddag als winnaar van het veld stapt tijdens deze derby van Brugge in de Champions Play-offs? Zo ja, plaats hier dan een (live) weddenschap op bij de grootste bookmaker van België, Unibet. Want bij Unibet profiteer je namelijk van hoge odds op alle olay-off matchen uit de play-offs van de Jupiler Pro League en profiteer je bovendien van maximaal 50% extra winst als je een combinatie-weddenschap afsluit op Cercle tegen Club Brugge (klik hier). Zo maak je kans op 50% extra winst in cash bovenop de volgende hoge odds die Unibet heeft voor Cercle tegen Club Brugge:

1. Cercle Brugge wint: 3.65X je inzet
X. Gelijkspel: 3.85X je inzet
2. Club Brugge wint: 2.02X je inzet

Dus je ziet het, inzetten op een verrassende overwinning van thuisploeg Cercle kan je bij Unibet liefst 3.65X je inzet opleveren als de Vereniging vanmiddag inderdaad deze Brugse derby wint. Heb je dus nog geen Unibet account? Klik dan snel hier en maak deze nu aan. Want dan profiteer je voortaan dus altijd van hoge noteringen op alle Champions play-off matchen uit onze eigen Pro League. En bovendien pak je dan dus ook tot maximaal 50% extra winst als je een combinatie-weddenschap afsluit op Cercle tegen Club Brugge (klik hier). En voor nu alvast veel kijkplezier toegewenst bij deze derby van Brugge tussen Cercle en Club.

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER, PLAATS BIJ UNIBET EEN COMBI-WEDDENSCHAP OP DE CHAMPIONS PLAY-OFF MATCHEN VAN DEZE TWEEDE PAASDAG EN PAK TOT 50% EXTRA WINST IN CASH —

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream Club Brugge – Anderlecht, voetbaltopper in de Champions Play-offs
– Gratis livestream Union – Cercle, Champions Play-offs Pro League

Gerelateerde berichten