Livestream België – Montenegro, voorbereiding Rode Duivels op het EK

Livestream België – Montenegro, voorbereiding Rode Duivels op het EK

De voorbereiding op het EK voetbal van onze Rode Duivels begint vanavond, om 20.30 uur. Want dan wordt er namelijk in het Koning Boudewijnstadion in Brussel afgetrapt bij de vriendschappelijke interland tussen België en Montenegro. Winnen de troepen van trainer Domenico Tedesco voor eigen publiek van Montenegro? Volgens de grootste bookmaker van ons land, Unibet, is de kans hierop groot. Want bij Unibet worden de Rode Duivels als de overduidelijke favoriet gezien om deze oefeninterland te winnen. Wie bij Unibet namelijk inzet op België als winnaar van deze match, krijgt hier 1.20X zijn inzet voor terug als de Rode Duivels vanavond inderdaad Montenegro verslaan. Dit terwijl inzetten op Montenegro als winnaar van deze vriendschappelijke interland bij Unibet u liefst 12.50X uw inzet oplevert als de Montenegrijnen vanavond inderdaad voor een daverende stunt zorgen door de Rode Duivels te verslaan. En inzetten op een gelijkspel tijdens België tegen Montenegro levert u bij Unibet dan weer 7.20X uw inzet op als er na 90 minuten en de blessuretijd inderdaad een gelijke stand op het scorebord van het Koning Boudewijnstadion staat.

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER, MAAK UW UNIBET ACCOUNT AAN EN PROFITEER VAN DUBBELE WINST IN CASH TIJDENS UW EERSTE WEDDENSCHAP OP BELGIË – MONTENEGRO —

En ondanks dat de Rode Duivels dus zwaar favoriet zijn om deze vriendschappelijke interland vanavond te winnen, wil de bondscoach van Montenegro, Robert Prosinecki, zeker niet alleen gaan verdedigen met zijn ploeg vanavond. Op de persbabbel voorafgaand aan deze oefeninterland liet Prosinecki namelijk al weten: “België is niet alleen favoriet voor het duel van morgen, maar ook voor het EK. Wij mogen vooral niet bang zijn van de tegenstander. Want wij willen hier niet alleen komen verdedigen. We hebben wel enkele geheime wapens die we willen uitproberen, om België in de problemen te brengen. Op die manier willen we de Nations League van in het najaar (met duels in de B-divisie tegen IJsland en Wales, red) voorbereiden.” En het goede nieuws is, Gratislivestreams.be zocht weer voor u uit waar u vanavond gratis livestream op internet kan kijken of de Rode Duivels, ondanks de geheime wapens van Montenegro, wel gewoon deze vriendschappelijke interland (ruim) winnen, of niet? Klik hieronder dan ook snel op de button voor de gratis livestream van België tegen Montenegro:

Gratis livestream België tegen Montenegro

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: MET FRAAIE KORTING UW ZOMERVAKANTIE BOEKEN? KIJK DAN OP VAKANTIEPIRAAT.BE WANT ZIJ ENTEREN DE PRIJZEN VAN REIZEN —

Inzetten op België tegen Montenegro? Bij Unibet profiteert u van dubbele winst met uw eerste weddenschap op deze oefeninterland.

Denkt u te weten welke ploeg er vanavond wint tijdens België tegen Montenegro? Zo ja, zet hier dan (live) op in bij de grootste bookmaker van België, Unibet. Want bij Unibet profiteert u namelijk als nieuwe speler van dubbele winst tijdens uw eerste weddenschap op bijvoorbeeld België tegen Montenegro. Zo maakt u kans op dubbele winst in cash bovenop de hoge noteringen die Unibet sowieso altijd al heeft voor België tegen Montenegro. Hieronder leest u hoe gemakkelijk u gebruik maakt van deze fraaie openingspromo voor nieuwe spelers bij bookmaker Unibet:

  1. Klik hier om nu uw nieuwe Unibet account aan te maken.
  2. Doe een storting van (minimaal) 5 Euro op uw nieuwe Unibet account.
  3. Plaats bij Unibet een weddenschap naar keuze (op bijvoorbeeld België tegen Montenegro) met een notering van minimaal 1.50X uw inzet.
  4. Dat is alles, als uw eerste weddenschap bij Unibet (op bijvoorbeeld de Rode Duivels tegen Montenegro) kloppend is, dan betaald Unibet u automatisch dubbele winst in cash uit over deze weddenschap.
  5. Veel succes met uw eerste weddenschap bij bookmaker Unibet!

Pak dubbele winst in cash met uw eerste weddenschap bij Unibet op bijvoorbeeld België tegen Montenegro

Misschien ook interessant voor u:

– Voorspel GRATIS de eerste goal bij België – Slowakije en win € 10.000,- cash
– Gratis livestream België – Luxemburg, voorbereiding Rode Duivels op het EK

Gerelateerde berichten