Livestream Atletico Madrid Manchester City 1080x608 Livestream Atlético Madrid   Manchester City, 1/4e finale Champions League

Livestream Atlético Madrid – Manchester City, 1/4e finale Champions League

Bereikt Rode Duivel Kevin de Bruyne met Manchester City de halve finales van de Champions League? Dat is vanavond, om 21.00 uur, de grote vraag tijdens de terugmatch, in de 1/4e finales van de Champions League, tussen Atlético Madrid en Manchester City. Wat The Citizens verdedigen tijdens deze terugmatch een 0-1 voorsprong uit de heenmatch in Manchester. Is dit voldoende voor de ploeg van trainer Pep Guardiola om de 1/2e finales van dit Europese miljardenbal te bereiken? Of zijn het juist Los Colchoneros die stuntten door alsnog deze halve finales van de Champions League te bereiken? Volgens de grootste bookmaker van België, Unibet, is in elk geval Manchester City de grote favoriet om Atlético ook in Madrid te verslaan. Inzetten op The Citizens als winnaar van deze match levert je bij Unibet namelijk 1.81X je inzet op. Dit terwijl inzetten op een overwinning van thuisploeg Atlético bij Unibet 4.80X je inzet oplevert als de ploeg van trainer Diego Simeone deze match inderdaad wint. En inzetten op een gelijkspel bij Atlético Madrid tegen Manchester City levert bij Unibet tenslotte 3.75X je inzet op als deze return in de kwartfinales van de Champions League match inderdaad in een gelijkspel eindigt.

En thuisploeg Atlético Madrid zal niet voor een vol stadion spelen tijdens deze match. Want, vanwege discriminerend gedrag van enkele fans tijdens de heenmatch in Manchester, heeft de UEFA besloten dat er minimaal 5.000 zitjes leeg moeten blijven in het Wanda Metropolitano Stadion tijdens deze Champions League kraker. Want op deze 5.000 zitjes moet van de UEFA nu namelijk een groot spandoek komen met de tekst #NoToRacism komen te hangen. Zo wordt het waarschijnlijk dus nog lastiger voor Atlético Madrid om zijn 0-1 achterstand uit de heenmatch in Manchester (doelpunt Kevin de Bruyne) goed te maken. Kan Atlético desondanks stuntten door alsnog ten koste van City de halve finales van de Champions League te bereiken? Of is Manchester City hiervoor simpelweg te sterk? Je ziet het gratis livestream op internet. Want Gratislivestreams.be zocht weer voor je uit waar Atlético Madrid tegen Manchester City gratis livestream op internet te bekijken is:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Livestream Atlético Madrid   Manchester City, 1/4e finale Champions League

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK HIER EN PAK 50% EXTRA WINST MET JE COMBI WEDDENSCHAP OP DE EUROPESE VOETBALMATCHES VAN DEZE WEEK —

Inzetten op Atlético Madrid tegen Manchester City? Bij Unibet profiteer je van hoge noteringen op alle Champions League matches!

Denk jij te weten welke ploeg er woensdagavond wint tijdens Atlético Madrid tegen Manchester City? Zo ja, zet hier dan (live) op in bij de grootste bookmaker van ons land, Unibet. Want bij Unibet profiteer je namelijk altijd van de hoogste noteringen op alle Champions League, Europa League en Conference League matches matches. Zo zijn de noteringen voor Atlético Madrid tegen Manchester City bij Unibet als volgt:

1. Atlético Madrid wint: 4.80 x je inzet
X. Gelijkspel: 3.75 x je inzet
2. Manchester City wint: 1.81 x je inzet

Dus je ziet het, dat zijn inderdaad weer mooie hoge noteringen van bookmaker Unibet voor Atlético tegen City. Heb je dus nog geen eigen Unibet account? klik dan snel hier en maak deze direct aan. Want dan profiteer je meteen van hoge odds op alle Europese voetbalmatches matches. En bovendien ontvang je dan nu ook tijdelijk ook een gratis 100% winstverhoging voor je eerste inzet op de Play-offs van onze eigen Pro League als geschenk van Unibet. Zo maak je het livestream kijken naar al het (inter)nationale topvoetbal nog plezanter met een (live) gokje op je favoriete ploeg. En voor nu alvast veel kijkplezier toegewenst bij Atlético Madrid tegen Manchester City!

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream Brabantse Pijl 2022
– Gratis livestream Manchester City – Real Madrid, 1/2e finale Campions League

Banner Bwin Livestream Atlético Madrid   Manchester City, 1/4e finale Champions League

Gerelateerde berichten