Gratis livestream Engeland – Zwitserland, kwartfinale Euro 2024

Gratis livestream Engeland – Zwitserland, kwartfinale Euro 2024

Met Spanje en Frankrijk zijn de eerste 2 halvefinalisten van het EK voetbal 2024 bekent. En vanavond gaan we op zoek naar de laatste 2 halvefinalisten van Euro 2024. Dat doen we namelijk om te beginnen in de Merkur Spiel-Arena in Düsseldorf. Want in dit stadion wordt namelijk, om 18.00 uur, afgetrapt bij de 1/4e finale van het EK tussen Engeland en Zwitserland. Zijn het de Three Lions of de Schweizer Nati die zich als derde plaatsen voor de 1/2e finales van het EK voetbal 2024 in Duitsland? Volgens de grootste bookmaker van België, Unibet, is in elk geval Engeland vanavond de favoriet tijdens deze derde kwartfinale van het EK voetbal 2024. Wie bij Unibet namelijk inzet op de Engelsen als winnaar van deze achtste finale, krijgt hier 2.23X zijn inzet voor terug als Engeland vanavond inderdaad Zwitserland verslaat. Dit terwijl inzetten op de Zwitsers als winnaar van deze 1/4e finale bij Unibet u liefst 4.20X uw inzet oplevert als de Zwitsers inderdaad ten koste van de Engelsen de 1/2e finales van Euro 2024 bereiken. En inzetten op een gelijkspel (na de reguliere speeltijd) tijdens Engeland tegen Zwitserland levert u bij Unibet dan weer 3.00X uw inzet op als er na 90 minuten en blessuretijd inderdaad een draw op het scorebord van de de Merkur Spiel-Arena in Düsseldorf staat.

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER, MAAK UW UNIBET ACCOUNT AAN EN PROFITEER VAN 100% EXTRA WINST IN CASH TIJDENS UW EERSTE WEDDENSCHAP OP ENGELAND – ZWITSERLAND —

En de in eigen land zwaar onder vuur liggende Engelse bondscoach Gareth Southgate begint vanavond aan zijn honderdste match als bondscoach van de Three Lions. Dit doet Southgate met Jude Bellingham gewoon in de wedstrijdkern. Dit omdat Bellingham een schorsing ontliep na zijn obscene gebaar na zijn goal tegen Slowakije. Met die late gelijkmaker tegen Slowakije redde hij Engeland en vermoedelijk ook de baan van Gareth Southgate als bondscoach van Engeland. Want de Engelsen bereikte weliswaar dus de kwartfinales van Euro 2024, maar presteren, ondanks zijn vele sterren in de selectie, tegenvallend op dit EK. Datzelfde geldt zeker niet voor Zwitserland. Want de Zwitsers spelen onder leiding van bondscoach Murat Yakin al het hele toernooi uitstekend voetbal en wonnen in de 1/8e finales nog dik verdiend met 2-0 van Italië. Kan Zwitserland zijn goede spel nu ook doortrekken tegen Engeland en ten koste van de Engelsen de halve finales van het EK voetbal 2024 bereiken? U ziet het gratis livestream op internet. Want Gratislivestreams.be zocht weer voor u uit waar Engeland tegen Zwitserland vanavond gratis livestream op internet te bekijken is:

Gratis livestream Engeland tegen Zwitserland

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: MET FRAAIE KORTING UW ZOMERVAKANTIE BOEKEN? KIJK DAN OP VAKANTIEPIRAAT.BE WANT ZIJ ENTEREN DE PRIJZEN VAN REIZEN —

Inzetten op Engeland tegen Zwitserland? Bij Unibet profiteert u van dubbele winst in cash met uw eerste weddenschap op deze kwartfinale van het EK.

Denkt u te weten welk land er vanavond de halve finales van Euro 2024 bereikt tijdens Engeland tegen Zwitserland? Zo ja, plaats hier dan een (live) weddenschap op bij de grootste bookmaker van ons land, Unibet. Want bij Unibet profiteert u namelijk als nieuwe speler tijdens dit hele EK van 100% extra winst in cash tijdens uw eerste inzet op bijvoorbeeld Engeland tegen Zwitserland. Zo maakt u kans op 100% extra winst in cash bovenop de hoge odds die Unibet sowieso altijd al heeft voor alle 1/4e finales tijdens het EK voetbal 2024. Hieronder leest u hoe gemakkelijk u gebruik maakt van deze fraaie openingspromo voor nieuwe spelers van bookmaker Unibet:

  1. Klik snel hier en maak nu uw nieuwe Unibet account aan.
  2. Doe een veilige storting van (minimaal) 5 Euro op uw nieuwe Unibet account.
  3. Zet bij Unibet in op een EK match naar keuze (zoals bijvoorbeeld Engeland tegen Zwitserland) met een odd van minimaal 1.50X uw inzet.
  4. Dat is alles, als uw eerste weddenschap bij Unibet (op bijvoorbeeld Engeland tegen Zwitserland) uitkomt, dan betaald Unibet u automatisch 100% extra winst in cash uit over deze weddenschap.
  5. Veel succes met uw eerste weddenschap bij Unibet!

Pak 100% extra winst in cash met uw eerste weddenschap bij Unibet op bijvoorbeeld Engeland tegen Zwitserland

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER, MAAK UW UNIBET ACCOUNT AAN EN PROFITEER VAN DUBBELE WINST IN CASH TIJDENS UW EERSTE WEDDENSCHAP OP HET EK VOETBAL 2024 —

Misschien ook interessant voor u:

– Gratis livestream Nederland – Engeland, 1/2e finale Euro 2024
– Gratis livestream Nederland – Turkije, kwartfinale EK voetbal 2024

Gerelateerde berichten