Livestream Australian Open 2021 1080x620 Kijk hier livestream naar de Australian Open 2021

Kijk hier livestream naar de Australian Open 2021

Het eerste Grand Slam tennistoernooi van 2021 is aangekomen bij de finales in het heren en dames enkelspel. We hebben het dan natuurlijk over de Australian Open 2021. En dus is de vraag wie de opvolger wordt van Novak Djokovic als winnaar van het heren enkelspel op de Australian Open? Of volgt The Djoker zichzelf op? We gaan het zien. Net zoals we ook kunnen gaan kijken wie de Amerikaanse Sofia Kenin opvolgt als winnares van het dames enkelspel op de Australian Open. Want Unibet TV zend namelijk ook dit jaar weer alle tennismatches van de Australian Open 2021 gewoon livestream op internet uit. Zo mis je ook tijdens de finales weer geen enkele smash, ace of Tie-Break van dit eerste Grand Slam tennistoernooi van het jaar. Want je kijkt bij Unibet TV gewoon livestream op je desktop, laptop, tablet of smartphone naar de finales van de Australian Open.

En op zaterdagochtend zien we allereerst de finale van het dames enkelspel op het programma staan tijdens de Australian Open. En die gaat tussen de Amerikaanse Jennifer Brady en de Japanse Naomi Osaka. Wordt het Brady haar eerste Australian Open titel, of juist Osaka haar tweede? We gaan het zaterdag zien. Net zoals we op zondagochtend kunnen gaan kijken naar de finale van het heren enkelspel op de Australian Open 2021. Deze gaat namelijk tussen de Servische titelverdediger Novak Djokovic en de Rus Daniil Medvedev. Haalt The Djoker zijn tweede Australian Open titel op rij binnen? Of is het juist Medvedev die zijn eerste Grand Slam tennistitel ooit pakt? Ook dat gaan we zien. De aanvangstijden van deze beide finales van de Australian Open 2021 vindt je hieronder:

Dus je ziet het ook tijdens de finales van de Australian Open mis je bij Unibet TV weer geen enkele smash, ace of Tie-Break. Klik hieronder dan ook snel op de button voor de livestream van Brady tegen Osaka en Djokovic tegen Medvedev:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Kijk hier livestream naar de Australian Open 2021

Hoe kan ik bij Unibet TV gratis livestream kijken naar de finales van de Australian Open 2021?

Bij Unibet TV kan je dus altijd alle Grand Slam, ATP en WTA tennismatches bijna gratis livestream op internet bekijken. Want met maar 10 Eurocent op je Unibet account kijk je bij Unibet TV namelijk levenslang livestream naar alle Grand Slam, ATP en WTA tennispartijen. Zo kan je dus ook tidjens de finales van de Australian Open bij Unibet TV weer livestream kijken en wedden. Hieronder lees je hoe gemakkelijk dit livestream naar deze finales van dit Grand Slam tennistoernooi kijken bij Unibet TV werkt:

  1. Log in op je Unibet account.
  2. Heb je nog geen Unibet account? Klik dan snel hier en maak deze nu aan. Want dan krijg je dus ook meteen toegang tot het grootste en beste tennis livestream aanbod van alle bookmakers in Vlaanderen.
  3. Ga naar de website van Unibet en open het sportgedeelte van deze webstek. Hierna kies je de livestream van de finale van de Australian Open die je live op internet bij Unibet TV wilt bekijken. De livestream vervolgens vanzelf.
  4. Dat is alles, zo lang je saldo (minimaal € 0,10) op je Unibet account hebt staan kijk jij bij Unibet TV levenslang livestream naar alle Grand Slam, ATP en WTA tennispartijen. Om te beginnen dus dit weekend met Jennifer Brady tegen Naomi Osaka en Novak Djokovic tegen Daniil Medvedev. Alvast veel kijkplezier toegewenst bij de finales van de Australian Open 2021!

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream Novak Djokovic – Daniil Medvedev, finale Australian Open
– Sport/Voetbalmagazine promo: 28% korting en gratis een Rode Duivels shirt kado

2021 BE Football Euros Generic 728x90 AFF BE NL profit boost TEST Kijk hier livestream naar de Australian Open 2021

Gerelateerde berichten