Gratis livestream Universities Cyclocross in Brussel 2021 1080x620 Livestream Universities Cyclocross in Brussel, veldrijden, X20 Trofee

Livestream Universities Cyclocross in Brussel, veldrijden, X20 Trofee

De Universities Cyclocross in Brussel is vanmiddag, om 15.15 uur, de slotmanche van de X2O Badkamers Trofee. Dat beloofd dus weer een mooie veldrit te worden rond de universiteit van Brussel. Houdt Eli Iserbyt zijn voorsprong van 3 minuten en 2 seconden vast in het algemeen klassement van de X2O trofee en wint hij deze trofee? De kans lijkt groot. Maar spannender is de strijd om de tweede stek van het algemeen klassement van de X2O Trofee. Want hierin heeft Toon Aerts slechts 9 seconden voorsprong op achtervolger Michael Vanthourenhout. En daarnaast is er natuurlijk ook gewoon de strijd om de dagzege. En bij de grootste bookmaker van Vlaanderen, Unibet, worden in elk geval Laurens Sweeck, Toon Aerts, Eli Iserbyt, Michael Vanthourenhout en Quinten Hermans als de 5 grootste kanshebbers gezien om deze dagzege te pakken. Dat blijkt namelijk uit de odds van Unibet voor de Universities Cyclocross in Brussel. Maar welke veldrijder deze Cyclocross in Brussel vanmiddag ook wint, Gratislivestreams.be zocht in elk geval were voor je uit waar deze mooie veldrit gratis livestream op internet te kijken is:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Livestream Universities Cyclocross in Brussel, veldrijden, X20 Trofee

Inzetten op de Universities Cyclocross in Brussel? Bij Unibet profiteer je van de hoogset odds.

Heb jij een goed idee welke veldrijder er vanmiddag de Universities Cyclocross in Brussel wint? Zo ja, waag hier dan een (live) gokje op bij de grootste bookmaker van België, Unibet. Want bij Unibet profiteer je namelijk altijd van de hoogste noteringen op alle velritten. Zo zijn de belangrijkste noteringen voor de Universities Cyclocross in Brussel 2021 bij Unibet als volgt:

  1. Laurens Sweeck wint: 3.25 keer je inzet
  2. Toon Aerts wint: 3.50 keer je inzet
  3. Eli Iserbyt wint: 3.50 keer je inzet
  4. Michael Vanthourenhout wint: 5.50 keer je inzet
  5. Hermans Quinten wint: 12.00 keer je inzet

Dus je ziet het, dat zijn inderdaad de hoogste noteringen van alle bookmakers in Vlaanderen voor de Universities Cyclocross in Brussel. Heb je dus nog geen eigen Unibet account? Klik dan snel hier en maak deze nu aan. Want dan profiteer je voortaan dus altijd van de hoogste odds op alle veldritten. En voor nu alvast veel kijkplezier toegewenst bij de Universities Cyclocross in Brussel 2021.

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream Charleroi – Club Brugge, Pro League
– Gratis livestream Beerschot – Mechelen, Pro League

Gerelateerde berichten