Livestream Formule 1 Grand Prix Belgie 1 1080x620 Livestream Formule 1 Grand Prix België, de F1 race op Spa Francorchamps

Livestream Formule 1 Grand Prix België, de F1 race op Spa-Francorchamps

Update: Vanwege de regen op het circuit van Spa-Francorchamps is de Grand Prix van Belgie nog steeds niet begonnen. Wel is ondertussen de klok stil gezet wat betekent dat er ook na 18.00 uur geraced zou kunnen worden. Maar ook dat is nog steeds afhankelijk van de regen.

Vanmiddag, om 15.00 uur, springen de lichten op groen voor de Formule 1 Grand Prix van België. Wie wint deze Belgische Grand Prix? Is het de Nederlander Max Verstappen die vanaf pole position mag vertrekken? Of toch de leider van het Wereldkampioenschap in de Formule 1, Lewis Hamilton, die van de derde startplek vertrekt? Of krijgen we juist een zeer verrassend winnaar van deze Grand Prix? Zeker is in elk geval dat bij de grootste bookmaker van ons land, Unibet, vanmiddag Max Verstappen en Lewis Hamilton als de 2 topfavorieten worden gezien om deze Forumle 1 race te winnen. Maar mochten Verstappen en Hamilton een mindere dag hebben, dan ziet Unibet ook zo maar Sergio Perez, Daniel Ricciardo of Valtteri Bottas er met de zege vandoor gaan tijdens deze race. Dat blijkt namelijk uit de odds van Unibet voorafgaande aan deze Grand Prix Formule 1 race van België.

En Max Verstappen kijkt in elk geval uit naar de race op het circuit van Spa-Francorchamp, wat hij zijn favoriete circuit noemt. verstappen liet namelijk al aan Sporza weten: “Na 2 mindere races moeten we zondag terugslaan. Ik was hier al tweemaal derde, dat was al heel bijzonder. Ik hoop dat we dit weekend beter kunnen doen dan een derde plek. Er zullen heel veel fans zijn, maar dat motiveert vooral.” En buiten hoe Max Verstappen het vandaag doet tijdens deze Grand Prix beloofde de spectaculaire kwalificatie van gister in elk geval al heel veel voor de race van vandaag. Zeker ook omdat er ook vanmiddag regen wordt verwacht op het circuit van Spa-Francorchamp. En het goede nieuws is, gratislivestreams.be zocht weer voor je uit waar je vanmiddag gratis livestream op internet kan bekijken of de Grand Prix Formule 1 race van België inderdaad een spectaculaire wordt. klik hieronder dan ook snel op de button voor de livestream van de Formule 1 race van België:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Livestream Formule 1 Grand Prix België, de F1 race op Spa Francorchamps

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER EN KRIJG EEN GRATIS WINSTVERDUBBELAAR VOOR JE EERSTE INZET OP DE PRO LEAGUE ALS GESCHENK VAN BOOKMAKER UNIBET —

Inzetten op de Grand Prix Formule 1 race van België? Bij Unibet krijg een profiteer je van de hoogste odds.

Denk jij te weten welke renner er vandaag deze Grand Prix Formule 1 race van België wint? Zo ja, plaats hier dan een (live) weddenschap op bij de grootste bookmaker van ons land, Unibet. Want bij Unibet profiteer je namelijk altijd van de hoogste noteringen op alle Formule 1 Grand Prix races. Zo zijn de belangrijkste noteringen van Unibet voor de Grand Prix Formule 1 race van België als volgt:

  1. Max Verstappen wint: 1.81 keer je inzet*
  2. Lewis Hamilton wint: 3.25 keer je inzet*
  3. Sergio Perez wint: 17.00 keer je inzet*
  4. Daniel Ricciardo wint: 29.00 keer je inzet*
  5. Valterri Bottas wint: 34.00 keer je inzet*
  6. Sebastian Vettel wint: 41.00 keer je inzet*
  7. George Russel: 46.00 keer je inzet*
  8. Pierre Gasly wint: 51.00 keer je inzet*

Dus je ziet het, dat zijn inderdaad de hoogste noteringen van alle bookmakers in België voor de Grand Prix Formule 1 race van België 2021. Heb je dus nog geen Unibet account? Klik dan snel hier en maak deze nu aan. Want dan profiteer je voortaan dus altijd van de hoogste noteringen op alle Grand Prix Formule 1 races. En voor nu alvast veel kijkplezier toegewenst tijdens deze ongetwijfeld spectaculaire Grand Prix Formule 1 race van België 2021.

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream van alle Vuelta 2021 ritten
– Gratis livestream van alle Nederlandse Eredivisie matches

* = Dit zijn de odds voorafgaande van de race van vandaag. Deze veranderen uiteraard gedurende de race afhankelijk van het raceverloop. Voor de actuele odds van deze Formule 1 race bezoek de website van bookmaker Unibet.

Banner Bwin Livestream Formule 1 Grand Prix België, de F1 race op Spa Francorchamps

Gerelateerde berichten