Livestream WK veldrijden 1080x620 Gratis livestream WK veldrijden 2021

Gratis livestream WK veldrijden 2021

Het epicentrum van het veldrijden is dit weekend uiteraard Oostende. Want hier wordt natuurlijk het WK veldrijden 2021 verreden. Zo gaan we dit weekend aan de kust op zoek naar 4 nieuwe Wereldkampioenen veldrijden. Op zaterdag zien we namelijk allereerst de beloftenrace bij de mannen op het programma staan, gevolgd door eliterace bij de vrouwen. Maar het zwaartepunt ligt natuurlijk op zondag. Want dan starten we met de beloften bij de vrouwen. Gevolgd door het absolute hoogtepunt van dit WK, de mannen elite race. En bij de elite mannen is iedereen het er wel over eens dat het hoogstwaarschijnlijk een nieuwe tweestrijd zal worden tussen Wout van Aert en Mathieu van der Poel. En zo denkt ook bookmaker Unibet erover. Want bij deze grootste bookmaker van Vlaanderen worden Mathieu van der Poel en Wout van Aert uiteraard gezien als de 2 absolute topfavorieten om het WK veldrijden 2021 te winnen. Dat blijkt namelijk uit de odds van Unibet voor de Elite mannen race van het WK veldrijden. Maar wie het WK veldrijden ook wint, Gratislivestreams.be zocht in elk geval weer voor je uit waar alle races van het WK veldrijden dit weekend gratis livestream op internet te bekijken zijn:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Gratis livestream WK veldrijden 2021

Inzetten op het WK veldrijden 2021? Bij Unibet profiteer je van een 25% Profit Boost.

Heb jij een goed idee welke veldrijder er WK veldrijden op zijn naam zet? Zo ja, zet hier dan (live) op in bij de grootste bookmaker van België, Unibet. Want bij Unibet profiteer je namelijk sowieso altijd van de hoogste noteringen op alle velritten. Maar speciaal voor het WK veldrijden geeft Unibet je nu ook nog is 25% extra winst bovenop deze hoge odds. Dus klik snel hier en profiteer van een 25% Profit Boost voor het WK veldrijden. Want zo maak je het WK veldrijden 2021 nog plezanter met een (live) inzet op jouw favoriet met 25% extra winst. Veel plezanter kunnen we het niet maken, want bookmaker Unibet heeft sowieso dus altijd al de hoogste odds op alle veldritten. Zo zijn de (belangrijkste) noteringen voor mannen elite race van het WK veldrijden bij Unibet als volgt:

  1. Mathieu van der Poel wint: 1.70 keer je inzet
  2. Wout van Aert wint: 2.15 keer je inzet
  3. Thomas Pidcock wint: 15.00 keer je inzet
  4. Toon Aerts wint: 34.00 keer je inzet
  5. Michael Vanthourenhout wint: 34.00 keer je inzet
  6. Laurens Sweeck wint: 34.00 keer je inzet
  7. Eli Iserbyt wint: 51.00 keer je inzet

Dus je ziet het, dat zijn sowieso al de hoogste noteringen van alle bookmakers in ons land voor het WK veldrijden 2021. En met je gratis 25% Profit Boost maak de jouw winst tijdens het WK veldrijden dus nog 25% hoger. Heb je dus nog geen Unibet account? Klik dan snel hier en maak deze nu aan. Want dan profiteer je voortaan dus altijd van de hoogste odds op alle veldritten en pak je bovendien tijdens het WK veldrijden 2021 dus nog 25% extra wint!. En voor nu alvast veel kijkplezier toegewenst bij het WK veldrijden.

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream Universities Cyclocross in Brussel, veldrijden, X20 Trofee
– Gratis livestream van alle Pro League matches

Gerelateerde berichten