Livestream Luke Littler – Luke Humphries, finale WK darts

Livestream Luke Littler – Luke Humphries, finale WK darts

Ga er maar is goed voor zitten. Want vanavond, om 21.15 uur, zullen namelijk Luke Littler en Luke Humphries het podium van het Alexandra Palace in Londen betreden voor de grote finale van het WK darts 2024. Dat wordt dus nog 1 keer genieten van topdarts vanuit ‘Ally Pally’. Welke van deze beide Luke’s volgt vanavond Michael Smith op als Wereldkampioen darts? Is het de beste darter van dit moment, Luke Humphries, die het WK darts 2024 op zijn naam zet? Of is het juist het 16-jarige Engelse toptalent Luke Littler die de jongste Wereldkampioen darts ooit wordt door zijn landgenoot Humphries vanavond te verslaan in deze finale? Je ziet het livestream op internet bij Unibet TV. Want Unibet TV zend namelijk altijd alle dartsmatchen tijdens het WK darts gewoon livestream op internet uit. Zo kijk je dus ook vanavond bij Unibet TV weer livestream op je desktop, laptop, tablet of smartphone naar Luke Littler tegen Luke Humphries.

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER, ZET BIJ UNIBET IN OP LUKE LITTLER – LUKE HUMPHRIES EN PROFITEER VAN 25% EXTRA WINST IN CASH —

En de Engelse tiener Luke The Nuke Littler kent natuurlijk sowieso al een droomdebuut op dit WK. Want al vanaf het begin van het toernooi is Luke Littler één van de grote smaakmakers van dit toernooi. In de eerste ronde liet The Nuke namelijk al geen spaan heel van de Nederlander Christian Kist en versloeg deze Hollander met 3-0 in sets en haalde daarbij een gemiddelde van 106.12 per 3 pijlen. En daarmee was de toon gezet voor Littler. Want hierna versloeg hij vrij eenvoudig achtereenvolgens Andrew Gilding (3-1), Matt Campbell (4-1), Raymond van Barneveld (4-1) en Brendan Dolan (5-1). Zo bereikte hij de halve finale van het WK darts waarin oud-Wereldkampioen darts Rob Cross wachtte. En ook die versloeg Luke Littler gisteravond relatief eenvoudig met 6-2 in sets.

De tegenstander van Littler in deze finale, Luke Cool Hand Luke Humphries is een minder verrassende finalist van dit WK. Want Humphries reisde al als topfavoriet voor eindwinst op het WK darts af naar Londen. dit nadat Cool Hand Luke in het najaar van 2023 met de World Grand Prix Darts zijn eerste major-toernooi won en vervolgens in november ook de eindwinst pakte tijdens de Grand Slam of Darts en de Players Championship Finals Darts. Hierdoor, en door zijn finaleplaats op dit WK, heeft Luke Humphries de nummer 1 positie van de Order of Merit (de darts Wereldranglijst) al te pakken. Maar kan hij nu vanavond ook winnen van Luke Littler en zich zo kronen tot Wereldkampioen darts? Of is het juist Luke Littler die vanavond toch te sterk blijkt te zijn voor Humphries? Je ziet het livestream op internet bij Unibet TV. Klik hieronder dan ook snel op de button voor de livestream van Luke Littler tegen Luke Humphries:

Gratis livestream Luke Littler tegen Luke Humphries

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: GOEDKOOP NAAR DE WINTERZON? KIJK DAN OP VAKANTIEPIRAAT.BE WANT ZIJ ENTEREN DE PRIJZEN VAN REIZEN —

Hoe kan ik gratis livestream kijken naar Luke Littler tegen Luke Humphries bij Unibet TV?

Bij Unibet TV kan je dus alle dartsmatchen tijdens WK darts 2024 bijna gratis livestream op internet bekijken. Want met maar 10 Eurocent op je Unibet account kijk je bij Unibet TV namelijk altijd livestream naar alle dartspartijen tijdens o.a. het WK darts, de World Series of darts Finals en de World Matchplay Darts. Dus ook vanavond zit je bij Unibet TV weer goed om livestream te kijken en wedden bij Luke Littler tegen Luke Humphries. Lees hieronder dan ook snel verder hoe eenvoudig dit livestream naar deze finale van het WK darts 2024, tussen Littler en Humphries kijken bij Unibet TV werkt:

  1. Log in op je Unibet account.
  2. Heb je nog geen Unibet account? Klik dan snel hier en maak deze nu aan. Want dan krijg je dus ook direct onbeperkt toegang tot het grootste darts livestream aanbod van alle bookmakers in Vlaanderen.
  3. Ga naar de webstek van Unibet en open de sport-tab van deze website. Hierna kies je de livestream van Luke Littler tegen Luke Humphries. De livestream van deze WK darts finale start vervolgens vanzelf.
  4. Dat is alles, zo lang je saldo (minimaal € 0,10) op je Unibet account hebt staan kijk je bij Unibet TV altijd livestream naar alle dartsmatchen uit o.a. het WK darts, de Premier League Darts en de World Grand Prix Darts. Om te beginnen dus vanavond met Luke Littler tegen Luke Humphries. Alvast veel darts kijkplezier toegewenst bij deze finale van het WK darts tussen The Nuke en Cool Hand Luke.

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER, VUL BIJ UNIBET EEN COMBI-WEDDENSCHAP OP DE FINALE VAN HET WK DARTS IN EN WIN TOT 50% EXTRA CASH —

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream finaledag The Masters Darts met o.a. van den Bergh
– Gratis livestream van alle dartsmatchen tijdens de Dutch Darts Masters 2024

Gerelateerde berichten