Livestream Luke Humphries – Dave Chisnall, kwartfinale WK darts

Livestream Luke Humphries – Dave Chisnall, kwartfinale WK darts

Cool Hand Luke tegen Chizzy, oftewel Luke Humphries tegen Dave Chisnall, dat is vanavond, zo rond de klok van 21.30 uur*, de laatste 1/4e finale van het PDC WK darts 2024. Is het Luke Humphries die zijn favorietenrol waarmaakt tijdens deze kwartfinale en voor het eerst in zijn darts carrière de halve finale van World Darts Championship bereikt? Of is het juist Dave Chisnall die voor een stuntje zorgt door Humphries vanavond uit het WK darts te gooien? Je ziet het livestream op internet bij Unibet TV. Want Unibet TV zend namelijk ook dit jaar weer alle dartsmatchen tijdens ket WK darts gewoon livestream op internet uit. Zo kijk je dus ook vanavond bij Unibet TV weer livestream op je desktop, laptop, tablet of smartphone naar Luke Humphries tegen Dave Chisnall.

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER, ZET BIJ UNIBET IN OP LUKE HUMPHRIES – DAVE CHISNALL EN PROFITEER VAN 25% EXTRA WINST IN CASH —

En de Engelsman Luke Humphries bereikte deze kwartfinale van het WK darts natuurlijk o.a. doordat hij in de vierde ronde, in een ware thriller, met 4-3 te sterk was voor zijn landgenoot Joe Cullen. Maar vanzelf ging dat zeker niet voor Cool Hand Luke in deze vierde ronde partij. Zo mistte Humphries in deze dartsmatch zelf liefst 9 dartsmatchen en zag hij ook zijn tegenstander Cullen 2 dartsmatchen missen. Maar, desondanks bereikte Luke Humphries dus wel de 1/4e finales van dit WK. En daarin neemt hij het vanavond dus op tegen zijn landgenoot Dave Chisnall. En Chisnall bereikte deze 1/4e finale van het WK darts doordat hij achtereenvolgens Cameron Menzies (3-1), Gabriel Clemens (4-1) en Daryl Gurney (2-4) uitschakelde. Kan Chizzy nu vanavond ook stuntten door ten koste van Luke Humphries de halve finales van het World Darts Championship 2024 te bereiken? Of is Humphries hiervoor te sterk? Je ziet het livestream op internet bij Unibet TV. Klik hieronder dan ook snel op de button voor de livestream van Luke Humphries tegen Dave Chisnall:

Gratis livestream Luke Humphries tegen Dave Chisnall

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: GOEDKOOP NAAR DE WINTERZON? KIJK DAN OP VAKANTIEPIRAAT.BE WANT ZIJ ENTEREN DE PRIJZEN VAN REIZEN —

Hoe kan ik gratis livestream kijken naar Luke Humphries tegen Dave Chisnall bij Unibet TV?

Bij Unibet TV kan je dus alle dartsmatchen tijdens WK darts 2024 bijna gratis livestream op internet bekijken. Want met maar 10 Eurocent op je Unibet account kijk je bij Unibet TV namelijk altijd livestream naar alle dartspartijen tijdens o.a. het WK darts, de World Series of darts Finals en de World Matchplay Darts. Dus ook vanavond zit je bij Unibet TV weer goed om livestream te kijken en wedden bij Luke Humphries tegen Dave Chisnall. Lees hieronder dan ook snel verder hoe eenvoudig dit livestream naar deze 1/4e finale op het WK darts 2024, tussen Humphries tegen Chisnall kijken bij Unibet TV werkt:

  1. Log in op je Unibet account.
  2. Heb je nog geen Unibet account? Klik dan snel hier en maak deze nu aan. Want dan krijg je dus ook direct onbeperkt toegang tot het grootste darts livestream aanbod van alle bookmakers in Vlaanderen.
  3. Ga naar de webstek van Unibet en open de sport-tab van deze website. Hierna kies je de livestream van Luke Humphries tegen Dave Chisnall. De livestream van deze WK darts kwartfinale start vervolgens vanzelf.
  4. Dat is alles, zo lang je saldo (minimaal € 0,10) op je Unibet account hebt staan kijk je bij Unibet TV altijd livestream naar alle dartsmatchen uit o.a. het WK darts, de Premier League Darts en de World Grand Prix Darts. Om te beginnen dus vanavond met Luke Humphries tegen Dave Chisnall. Alvast veel darts kijkplezier toegewenst bij deze laatste 1/4e finale op het WK darts tussen Cool Hand Luke en Chizzy.

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER, VUL BIJ UNIBET EEN COMBI-WEDDENSCHAP OP DE 1/4E FINALES VAN HET WK DARTS IN EN WIN TOT 50% EXTRA CASH —

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream Luke Littler – Luke Humphries, finale WK darts
– Gratis livestream Scott Williams – Luke Humphries, 1/2e finale WK darts

* = De aanvangstijden van alle kwartfinales tijdens het WK darts 2024 zijn afhankelijk van het uitlopen, of eerder klaar, zijn van eerdere 1/4e finales tijdens het PDC World Darts Championship. Voor de actuele aanvangstijden van alle 4 de WK darts kwartfinales bezoek de website van bookmaker Unibet.

Gerelateerde berichten